به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا باهنر در خصوص اقدامات و عملکرد این ستاد گفت: با توجه به آشنایی طولانی ای که با ستاد بازسازی عتبات عالیات دارم می دانم که شروع بسیار خوب و پر قدرتی داشته و کارهای پر خیر و برکتی را انجام داده است.
وی ادامه داد: افرادی که در ستاد بازسازی عتبات فعالیت می کنند همان بچه های لشگر ثارالله هستند و دقیقا همان کار جهادی که در جبهه انجام می دادند را به صورتی دیگر در حال حاضر انجام می دهند.
عضو هیئت رییسه مجلس عملی که اعضای ستاد انجام می دهند را ماموریتی جدی برشمرد و گفت: این کار برای آن ها که توفیق شهادت نداشتند و بعد از جنگ باقی ماندند، بهترین و ارزشمندترین اقدامی است که می تواند انجام شود.
وی با بیان این که یکی از بهترین کارهایی که ستاد بازسازی عتبات انجام داده، مردمی کردن آن است، گفت: با این که در مجلس سعی می کنیم گاهگاهی به این ستاد کمک کنیم اما این که اکثر هزینه ها از نذورات و هدایای مردمی تامین می شود اتفاق بسیار مبارکی است.
باهنر افزود: می بایست این اتکا به کمک های مردمی با جدیت و سرعت بیشتری توسعه پیدا کند چرا که در کمک های مردمی برکات زیادی وجود دارد.
نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوصا راه های جمع آوری کمک های مردمی گفت: عملکرد ستاد بازسازی عتبات باید به گونه ای باشد که هر فرد در هر کجای ایران که هست بتواند هر زمان که خواست کمک هایش را چه به صورت مادی چه مصالح چه نیروی کار به دست ستاد برساند و مسیر برای این کار خیر هموار باشد.
وی با اشاره به برکات زیاد کمک های مردمی گفت: در زمان جنگ هم با هزینه های زیادی از خزانه کل کشور می کردیم ولی کمکی که یک فرد فقیر روستایی می کرد و بخشی از ثروتش را می بخشید آن قدر برکت داشت که به تمام مبالغ دیگر می ارزید و چنانچه ستاد هم به همین سمت پیش برود، خیر و برکات بیشتری نصیبش خواهد شد.
باهنر بیان داشت: در بازدیدهایی که داشته ام به این امر پی بردم که ستاد بازسازی عتبات تا کنون عملکرد مناسب و موفقی داشته است و این نکته که در استان های مختلف ستادهای گوناگون به وجود آمده و هر ستاد در هر استاد یک ماموریت برای بازسازی در عتبات به عهده گرفته، اتفاق بسیار خوبی است.
این نماینده مجلس گفت: البته فعالیت های ستاد در همین حد نباید باقی بماند و باید کارهای دیگری نیز آغاز بشود. برای مثال راهپیمایی اربعین که تازه اوج گرفته و به نظر می رسد با توجه به تبلیغات روند تصاعدی داشته باشد، می بایست موجب شود تا ستاد در این زمینه هم برنامه ریزی هایی انجام دهد.
وی با اشاره به سفر دو میلیون زائر ایرانی در اربعین امسال به عراق گفت: پیش بینی من این است که این تعداد هر سال به صورت تصاعدی بیشتر شود و برای مدیریت و پذیرایی از این مسافرین، می بایست ستاد مشترک قرارگاهی تشکیل شود تا هم از نظر پشتیبانی تغذیه ای و هم خوابگاهی و بهداشتی بتوانند این خیل عظیم عاشقان اباعبدالله(ع) را پذیرایی و مدیریت کنند.