به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، یوناتن بت کیلیا، نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی در نشست نفی توهین به مقدسات ادیان راهبرد صلح عادلانه که از طرف شورای خلیفه گری ارامنه کاتولیک ایران برگزار شد با اشاره به دیدار خود با امام خمینی در اوایل انقلاب گفت: رهبر عظیم الشان انقلاب فرمودند ما ید واحد هستیم آنجا بود که امید در دل ما ایجاد شد. حضرت امام در فرمایشاتی که در هتل لوشاتو نیز داشتند همه ادیان را برادر یکدیگر می دانستند.
وی با اشاره به اهانتی که چند سال قبل در یک رستوران به مقدسات مسیحیان شده بود، گفت: آن زمان مسئولین جمهوری اسلامی به شدت با افراد خاطی برخورد کردند.
نماینده آشوریان در مجلس با اشاره به وجود آزادی ادیان در ایران گفت: اکنون کلیساهای زیادی در روستاها و شهرهای کشور وجود دارد که بدون هیچ مشکلی فعالیت می کنند؛ برای من افتخار است که بگویم یک ایرانی آشوری مسیحی هستم.
یوناتن بت کیلیا ادامه داد: چند سال پیش زمانی که قرآن را در محراب کلیسا آتش زدند بنده در مجلس طی نطقی با محکومیت آن گفتم کسی که این کار را انجام داده از نظر ما انسان نیست؛ زیرا به همه اعتقادات اهانت کرده است به ما یاد داده است که برادرمان را مانند خودمان دوست داشته باشیم.
وی با اشاره به برخورد دوگانه کشورهای اروپایی در موضوع حقوق بشر گفت: زمانی که به مقدسات مسیحیان اهانت می شود و فیلم ساخته می شود کسی اعتراض نمی کند زمانی که سر کشیش ما را در سوریه بریدند مدعیان دموکراسی و حقوق بشر کجا بودند و چه حرکتی انجام دادند، تنها جایی که در آن این حرکت محکوم شد مجلس شورای اسلامی ایران بود که 198 نماینده بیانیه ای امضا کردند و از تربیون مجلس آن را قرائت کردند.
یوناتن بت کیلیا گفت: امروز صد هزار نفر از آشوریان در اربیل عراق در چادر زندگی می کنند، مدعیان حقوق بشر چه کاری برای آنها انجام دادند، این در حالی است که همین دیروز محموله های فراوانی از کمک های جمهوری اسلامی ایران وارد خاک عراق شد.
وی اهانت به پیامبر را مقدمه ایجاد نفرت در دنیا خواند و گفت: به مدعیان حقوق بشر می گویم بیایید از یک کشور در گوشه دنیا یاد بگیریم که چطور ادیان و افکار گوناگون با صلح و آرامش در آن زندگی می کنند و آن کشور جمهوری اسلامی ایران است، بیایید ایران را الگوی خود قرار دهید و ببینید که چطور زرتشت، کلیمی، مسیحی، کرد، لر، بلوچ همه با صلح و صفا در کنار یکدیگر زندگی می کنند.
نماینده آشوریان در مجلس ادامه داد: بنده به عنوان یک آشوری ارمنی اقدام نشریه فرانسوی را توهین به خود می دانم و بنده به سهم خودم از همه مسلمانان دنیا بابت این کار عذرخواهی می کنم به خاطر اینکه می بینم که در ایران برادرمان چگونه با ما برخورد می کنند.