به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، اختتامیه جشنواره مردمی فیلم عمار دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با حضور خانواده معظم شهدای جنگ و انقلاب، حجت الاسلام جارون، نماینده ولی فقیه در سپاه خوزستان؛ حجت الاسلام علوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه؛ محمد صفایی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه؛ خدایی نساج، معاون فرهنگی و نیک اندیش، مدیر فرهنگی دانشگاه و جمعی از دانشجویان دانشگاه برگزار شد.
در ایندای مراسم نماهنگ «مادران گمنام» به احترام قدوم خانواده معظم شهدا به نمایش در آمد.
در ادامه محمد حاتمی، دبیر جشنواره طی سخنانی با اشاره به نقش بسزای شهید سید مرتضی آوینی در پی ریزی و تقویت حوزه فرهنگ و هنر پس از انقلاب گفت: جریانی که آوینی آغازگر آن بود، باید منجر به گذار سینمای فیلم فارسی به یک سینمای کامل به عنوان یک رسانه اسلامی می شد.
وی با اشاره به اینکه سینما نمی تواند تنها به عنوان یک هنر سرگرم کننده باشد، افزود: سینما باید جذابیت داشته باشد و یک هنر سرگرم کننده باشد تا بتواند تاثیرگذاز باشد؛ اما سرگرمی نباید هدف اصلی سینما قرار گیرد، چراکه سینما جایی شبیه سیرک یا شهربازی نیست که تنها وقت مردم را پر کند بلکه رسالت اصلی سینما در جامعه ما باید انتشار پیام فرهنگ ملت ما، دین ما و پرداختن به واقعیت ها و دردهای جامعه ی پیرامونش باشد و در بیرون مرزها بتواند دیگر ملت ها را با دین و فرهنگ ما آشنا سازد.
حاتمی در ادامه گفت: اگر می خواهیم این سینما را به یک رسانه قوی تبدیل کنیم نیاز به حمایت دارد و باید فضا داشته باشد، ما امروز میبینیم اگر فلان هنرپیشه حرفی بزند بلافاصله در اکثر رسانه ها پوشش داده می شود اما 5000 نقطه اکران مردمی عمار، 1000 اکران نخبگانی یا حتی خود جشنواره به اندازه ی کافی در رسانه ها بازتاب پیدا نمی کند؛ تا تبلیغاتی در حد یک اثر مستند یا حتی یک بنر ساده در رابطه با استکبار ستیزی پخش می شود سریع مورد هجمه قرار میگیرد، که فلانی دارد با فلانی مذاکره میکند و مبادا به گوشه قبایش بر بخورد. یا مثلا فلان خبرنگار به فیلم ساز ما میگوید چرا شما هنر را رها کرده و به عدالت میپردازید، این افراد باید توجیه باشند که اگر قرار باشد هنر تا ابد برای هنر باقی بماند و به عدالت و اقتصاد و فرهنگ و غیره نپردازد پس ما روی این کره خاکی آمده ایم چکار بکنیم؟ از نظر آنها حتما خدا به جای کره زمین باید دانشکده سینمای هنر برای هنر خلق میکرد؟
دبیر جشنواره فیلم عمار دانشگاه جندی شاپور با اشاره به تولید آثار متعدد اسلام ستیزی و ایران هراسی در سینمای غرب گفت: سینمای ما نباید منفعل باشد و باید با قدرت به این گونه آثار پاسخ دهد تا هم در دنیا راجع به ایران واسلام روشنگری شود هم مردم سراسر دنیا از قفس رسانه ای که ذهنشان را مسخ کرده آگاه شوند. پس لازم است اجازه دهیم یک نبرد رسانه ای حقیقی شکل بگیرد.
وی با تکرار این نکته که رسالت اصلی رسانه اسلامی باید انتشار پیام و فرهنگ اسلام باشد، گفت: جبهه رسانه ای غربی باید بداند وقتی مطلوب ما اینچنین رسانه ای است، همانند آنچه که در طول تاریخ رخ داده ما در جبهه فرهنگی انقلاب تا آخر پای اصول و ایدئولوژی اسلام ایستاده ایم و اینبار این غرب است که باید دست از اصولش بردارد.
در ادامه مراسم سردار محمد عیدی مراد، از رزمندگان دوران 8 سال دفاع مقدس به روایت خاطره ای از روی کالک عملیاتی پرداخت که با استقبال و واکنش های مختلف حضار همراه شد.
سپس آثار انیمیشن پرواز ۶۵۵، گزینه های روی میز، جایزه ایرانی اوباما، نماهنگ خون هابیل، مستند صداقت آمریکایی ۲ و نماهنگ مرگ بر آمریکای حاج صادق آهنگران پخش شدند.
در آخر نیز مراسم با تجلیل از خانواده معظم شهدا به پایان رسید.