به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، قرار است تا شش هکتار از تاکستانهای احداثی دانشگاه آزاد اسلامی زابل طی دومین فاز از احداث این مزارع، تحت سیستم آبیاری قطرهای قرار میگیرد.
محمد مجوزی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل در این باره گفت: استفاده از تخصص و دانش متخصصان دانشگاهی، مشارکت دادن و مشورت گرفتن از آنها در اجرای پروژه های در دست اجرا در سیستان کلید موفقیت و ضامن شکوفایی اقتصادی منطقه است.
وی افزود: در راستای بهرهوری بهتر و احداث فازهای مختلف مزارع تحقیقاتی واحد بر اساس آخرین دستاوردها و تحقیقات علمی و همچنین صرفهجویی در مصرف آب مخصوصا با وجود خشکسالیهای چند سال اخیر منطقه سیستان، سیستم آبیاری قطرهای در شش هکتار از تاکستان انگور یاقوتی در حال راهاندازی است و با پیشرفت فیزیکی 80 درصد به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل با اجرای طرحهای اقتصادی زودبازده با توجه به اقلیم، امکانات و زیرساختهای اقتصادی منطقه سیستان و همچنین ارائه طرحهای بزرگ اقتصادی با تکیه بر ایجاد شرکتهای دانشبنیان سعی دارد تا در مسیر سیاستهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی و کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان گام بردارد.