گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛ خالی از لطف نخواهد بود در شمیم هوای عطر آگین حضور پر شور شهدای غواص، رشیدان برومند این ملت و خط شکنان بی باک خمینی کبیر، نگاهی هرچند مختصر به کلماتی چند از بیانات امام خامنه ای که در قالب پیامی در پی تشییع پیکر پاک شهدای غواص نمودند، داشته باشیم.
بی شک وقتی پیام ایشان در خصوص یکی از به یادماندنی ترین حوادث انقلاب اسلامی باشد، لزوم حکمت در بکار بردن تک تک کلمات آن دو چندان میشود، از پر رنگ ترین کلماتی که در این پیام بکار برده شده است می توان از کلمه « غبار» نام برد.
رهبر معظم انقلاب در سال ۷۰ و در جمع فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در فرازی از سخنانشان می فرمایند دوران دشوار هر انقلابی، زمانی است که حق و باطل در آن ممزوج شوند.
ایشان با مقایسه دوره پیامبر اکرم (ص)، حضرت امیرالمومنین علی (ع) و امام حسن مجتبی(ع) به تببین شرایط هر کدام از این حضرات معصومین میپردازند.
ایشان دوره پیامبر (ص) را دوره ای مینامند که صفوف حق و باطل از هم جدا بود و در بین یاران هیچ شبهه ای از طرف مقابل وجود نداشت و غباری نبوده است، ایشان چنین زمانی را، زمانی مینامند که جنگ در آن آسان است، حفظ ایمان هم آسان است.
ایشان زمان حضرت علی (ع) و قرار گرفتن صحابی پیامبر در مقابل حضرت را سخت و این شرایط را به نوعی غبار آلود، آن هم فضایی با غبار رقیق میدانند.
در جایی دیگر که ایشان از کلمه غبار در بیاناتشان استفاده میکنند، در توصیف زمان امام حسن مجتبی(ع) است. ایشان وجود افشاگرانی همچون عمار یاسر در دستگاه امیرالمومنین (ع) را موجب زدودن غبار برای برخی میدانستند، افشاگرانی که نبودشان در زمان امام حسن(ع) موجب شد تا فضای جامعه دچار غباری غلیظ تر از قبل شود.
بلافاصله بعد از این فراز ایشان خداوند را شکر میکنند که فضای جامعه هنوز در چنین شرایطی قرار نگرفته است، صفوف روشن است و خیلی از اصول و عقاید واضح و نمایان است.
با کمی تامل در سخنان ایشان در سال هفتاد و بیانات رهبر انقلاب در پیام تشییع شهدای غواص متوجه خواهیم شد که ایشان بعد از ۲۴ سال میفرمایند: «سپاس بی پایان پروردگار حکیم و مهربان را که در لحظه های نیاز این ملت خداجوی و خداباور، بشارت های تردید ناپذیر را بر دل های بیدار نازل میفرماید و غبارها را می زداید» .
چه غباری بر دل های این ملت و فضای جامعه نشسته است که ایشان زدودن آن را موجب سپاس و حمد خداوند متعال می نامند؟
باید دانست، آنچه موجب شده است غباری هرچند اندک بر دلهای بیدار بنشیند، عدم افشاگری و نبود عمار یاسرهاست.
لحظه نیاز در حال حاضر، لحظه ایی است که ملت محتاج آگاهی و شناخت صفوف حق از باطل و تببین اصول و حقایق آن هم توسط نخبگان و عالمان جامعه است.
نخبگان و عالمانی که آنقدر ساکت ماندند تا خداوند به لطف و کرمش، 175 افشاگر را از دل خاک آن هم کیلومترها دور تر از مرزهای جمهوری اسلامی در آغوش ملت قرار دهد.
بی شک حضور پرشور مردم در این تشییع و رقم زدن حادثه ایی دیگر از حوادث عظیم انقلاب اسلامی بیانگر تشنگی ملت از حقیقت و تببین حقایق است.
در چنین شرایط حساسی که به حمد الله و ظل توجهات حضرت بقیه الله، فضای غبار آلود جای خود را به عطر و شمیم حضور شهدای غواص، صف شکنان خمینی کبیر داده است، هر دل بیدار و ذهن آگاهی باید شکرگذار باشد و در حد توانش به تببین حقایق و اصول بپردازد، چون لحظه لحظه های انقلاب، لحظه های نیاز مردم و دل های خداجو برای شنیدن و سیراب شدن از حقایق است.
*سید محمد حسین حسینی_ دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه آزاد لاهیجان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.