به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» عصر دیروز مراسم اختتامیه فیلم و عکس صنعتی (فردا) با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس بنیاد ملی نخبگان، حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی، حجت اله ایوبی رییس سازمان سینمایی و معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمع زیادی از معاونان آن ها به همراه سینماگران شاخص و مستندسازان و مدیران فناوری و صنعتی کشور در پردیس سینمایی چهار سو برگزار شد.
در ابتدای این مراسم «احسان علیخانی» قدم در جایگاه مجری نهاد، و چند ثانیه ای تامل کرد! اینکه علت این صبر و تامل چه بود خارج از علم و آگاهی همگان است.
سکوت محض سراسر پردیس سینمایی چهارسو را فراگرفته بود که ناگهان، یکی از حضار شروع به کف زدن کرد.
بر خلاف عادات معمول که با کف زدن اولین نفر سایرین هم شروع به کف زدن میکنند، این بار کسی دست نزد، و آن شخص هم ترجیح داد که به همان چهار ضربه اولیه دستان خود اکتفا کند.
ظاهرا پشیمان شده بود و اشتباه خود را با سکوت جبران کرد.
اما مجری «ماه عسل» که این اتفاق را بر نمیتافت، لب به اعتراض گشود و خطاب به سایرین گفت: فقط همین یک نفر دست زد؟!
احسان علیخانی موفق میشود حاضرین را به تشویق خودش وادار نماید، و پس از این سخن بخشی از حاضرین اقدام به تشویق می کنند.
در طول مراسم هم هر گاه که علیخانی از حاضرین درخواست تشویق می کرد، فقط عده انگشت شماری خواسته او را اجابت می کردند، که این موضوع به دفعات تکرار شد و درخواست دوباره مجری «ماه عسل» را موجب شد.
در این مراسم ضمن معرفی برگزیدگان بخش های مختلف، نکوداشت زنده یاد محمدرضا مقدسیان و بزرگداشت کامران شیردل نیز برپا شد.
همچنین رییس سازمان سینمایی با ابراز خرسندی از راهاندازی مجموعههای خصوصی سینمایی مثل پردیس چارسو و کوروش ابراز امیدواریم کرد؛ این مجموعهها در حوزه فرهنگ تکثیر شوند زیرا یکی از مشکلات بزرگ سینما ایجاد زیرساخت است و با این شیوه است که سینما هم از اقتصاد رانتی و نفتی رها میشود.
«حجت الله ایوبی » با اشاره به اینکه توسعه توسط مغزهای انسانی خلق میشود افزود: بسیاری کشورها سرمایه دارند اما در حسرت جوانان خلاق به سر میبرند اما من به عنوان معلمی کوچک رنج میبرم وقتی که بهترین دانشجویانم از کشور میروند، زیرا رفتن مغزها خسارت بزرگی است که امیدواریم با تدبیر این دولت مغزها بازگردند.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه باید در عرصههای هنری خطر ریسک خلاقیت و آفرینش را به حداقل برسانیم تصریح کرد: متاسفانه امروزه خلقکردن پر خطر است و این خطرات حتی عرصههای ارزشی را هم تهدید میکند. هنرمندان ما سالها برای خلق یک اثر هنری ارزشی وقت میگذارند اما بعد اثرشان گرفتار حاشیههای عظیمی میشود و این خطرپذیری قدرت خلاقیت را از هنرمندان میگیرد که امیدواریم با اعتماد به اهالی هنر،این خطرپذیری کاهش پیدا کند.
ایوبی ، تاسیس شرکتهای دانشبنیان را راهکار خوبی دانست که می توان در عرصه هنری فعال باشد.
وی در ادامه برگزاری جشنواره فیلم صنعتی را بهانه خوبی برای دور هم بودن هنرمندان و صنعتگران دانست و گفت: میتوانیم از مزایای اقتصاد نفتی برای تقویت بنیههای فرهنگی استفاده کنیم زیرا در حال حاضر سینماگران ما به دلیل کمبود بودجه با سیلی صورت خود را سرخ نگه میدارند.