به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، محمود عاطفی ظهر امروز در جلسه شورای مدیران صدا و سیمای مرکز قزوین با اشاره به اجرایی شدن طرح ملی نمایش پایداری سرزمینهای ایرانی دفاع مقدس در 12 استان کشور اظهار کرد: بهرهگیری از رابطه خرده فرهنگهای مختلف در برجستهسازی و نهادینه کردن ارزشها و مفاهیم دفاع مقدس از اهداف اجرای این طرح است.
وی افزود: این طرح به منظور بررسی و تبیین تأثیر حضور و مقاومت اقوام و فرهنگهای بومی و محلی در سالهای حماسه و ایثار در استانها اجرا میشود.
رئیس سازمان سینمایی و هنرهای نمایشی دفاع مقدس کشور با اشاره به اینکه طرح ملی نمایش پایداری سرزمینهای ایرانی دفاع مقدس با همکاری مشترک سازمان صدا و سیما و سازمان سینمایی و هنرهای نمایشی دفاع مقدس کشور اجرا شده است، بیان کرد: در این اطلس نمایشی، نقش استانها و اقوام با تأکید بر تمام اصول بومی، محلی و منطقهای و در قالبهای مختلف برنامهسازی ارائه میشود.
عاطفی با اشاره به اینکه اطلس نمایشی، صوتی و تصویری دفاع مقدس در پایان این طرح تنظیم و در جشنواره ملی به رقابت گذاشته میشود، پیشبینی کرد: در طول یک سال بتوان 33 فیلم سینمایی با محور بومی و محلی تولید و برترینها را به جشنواره فیلم فجر ارسال کرد.
وی اراده جمعی و تعلق خاطر را یکی از مهمترین شاخصههای بسیج دانست و افزود: امروز همکاران صدا و سیما به بسیجی بودن خود افتخار میکنند و ما باید به سمتی حرکت کنیم که بسیج رسانه بشارتدهنده باشیم.
رئیس مرکز بسیج رسانه ملی ادامه داد: از هفته دفاع مقدس تا هفته بسیج مجموعهای از برنامهها و سیاستهایی که زیرساختهای بسیج و نقش آن را نشان میدهد، به اجرا در میآید.
مدیرکل صدا و سیمای قزوین نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در همه برنامههای رادیو و تلویزیون رد پای ترویج و تقویت فرهنگ بسیجی وجود دارد، گفت: پنج درصد برنامههای روتین در راستای مأموریت بسیجی و ارزشهای دفاع مقدس است و همکاران ما بدون ادعا آنچه که در توان دارند را به نمایش میگذارند.
ابوالفضل معصومیفر عنوان کرد: بسیجی بودن به اسم و داشتن کارت نیست، بلکه هنر بسیج این است که آحاد مردم را در نظر گرفته و انگیزهها را تحریک کند.
وی ادامه داد: این تفکر بسیجی بود که در عرصه هشت سال دفاع مقدس کشور را به پیروزی رساند و در حوزههای علمی، موشکی و دانش بنیان نیز گامهای مثبتی برداشته شد و این نشان میدهد که هر بار بسیج با نیروی مردم وارد شده، موفق بوده است.
مدیرکل صدا و سیمای قزوین عنوان کرد: واقعیت این است که بسیج تشکیلات گستردهای برای رشد اقتصادی از طریق نیروهای خود ایجاد کرده و بخشی از منابع استانی و کشور هم به این امر اختصاص داده شده که به نظر میرسد با تخصیص اعتبارات بیشتر میتوان در حوزه بسیج رسانه بیشتر تاثیرگذار بود.
به گفته معصومیفر منابع سازمان در برنامهسازی بسیار محدود است که بهتر است از طریق متمرکز، بسیج سازمان یا استان سهمی برای تولیدات رسانهای بسیج تخصیص داده شود.
این مسئول عنوان کرد: سوژههای نابی در استان قزوین وجود دارد که میتوان در این زمینه برنامهسازی کرد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز قزوین تأکید کرد: امروز 110 پروژه کوچک و بزرگ به عهده بسیج سازندگی است که با مستندسازی میتوان این زیباییها را انتقال و تحول ایجاد کرد.
مسئول بسیج صدا و سیمای مرکز قزوین نیز در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد بسیج رسانه این مرکز برگزاری دورههای آموزشی از جمله گویندگی، گزارشگری، نویسندگی، تدوین، نشست نقد فیلم در گروه تلویزیونی، تولید سه هزار و 175 دقیقه برنامههای مختلف رادیویی، 316 دقیقه برنامه تلویزیونی و 352 دقیقه گزارش خبری را از جمله عملکرد بسیج این مرکز دانست.
سعید خورشیدی راهاندازی کانون تخصصی قرآن و عترت در ماه مبارک رمضان، مسابقه کتابخوانی و برگزاری المپیاد ورزشی را از دیگر فعالیتهای بسیج صدا و سیمای مرکز قزوین دانست.
وی با اشاره به اینکه بسیج رسانه به تازگی تشکیل شده اضافه کرد: کمبود امکانات و تجهیزات مانعی در مسیر حرکت بسیج برای تهیه و تولید فیلمهای فاخر است و حمایتهای بیشتر میتواند این راهگشای این مسیر باشد.