عبدالنور کرد جمشیدی، معاون درمان علوم پزشکی ایلام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ایلام، با اشاره به وجود ۹۸۲ بیمار خاص در این استان، گفت: رسیدگی به مشکلات و رفع دغدغه های بیماران خاص یکی از خدماتی است که به عنوان وظیفه ای انسانی باید خارج از روال اداری و به صورت دغدغه ای عمومی پیگیری شود تا بتوانیم به این قشر خدمات شایسته ای ارائه دهیم.
وی با تاکید بر این مطلب که خدماتی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی به افراد دارای بیماری های خاص ارائه می شود، رایگان است، افزود: افرادی که دارای یکی از بیماری های چهارگانه ام اس، تالاسمی، دیالیز و هموفیلی باشند، پس از شناسایی، به دانشگاه علوم پزشکی معرفی می شوند؛ در آینده ای نزدیک برای این بیماران کارت هوشمند صادر می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه برای هر سه بیمار دیالیزی در این استان یک تخت دیالیز وجود دارد، تصریح کرد: وجود افراد فوق تخصص و متخصص در سطح شهرستان های ایلام بروز مشکلات در حین خدمات دهی به این قشر را به حداقل ممکن رسانده است.
کرد جمشیدی کمبود فضای فیزیکی را یکی از مشکلات پیش روی خدمات دهی مطلوب به بیماران دیالیزی در شهر ایلام عنوان کرد و گفت: در مرکز استان به دلیل عدم وجود ساختمان مناسب و درخور و شأن این بیماران، به صورت سه نوبته و شبانه روزی خدمات دهی می شوند.
وی با اشاره به اینکه در برخی از ایام سال جمعیت بیماران دیالیزی در استان چند برابر می شود، ادامه داد: در ایامی همچون اربعین حسینی که تردد زائران جمعیت را در استان به دو یا سه برابر می رساند، قطعاً در بین زائران افراد دیالیزی نیز وجود دارد که لازم است تدابیری برای خدمات دهی به این جمعیت عظیم در دستور کار قرار داده شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام آموزش کارکنان در راستای خدمات دهی مناسب تر به بیماران خاص را عامل موفقیت در ادای دین به این قشر عنوان کرد و یادآور شد: برای خدمات دهی دارویی به بیماران خاص نیازمند اعتبارات بیشتری هستیم، باید دلسوزترین و مجربترین نیروهای دانشگاه را برای خدمات دهی به بیماران خاص در نظر گیریم تا بتوانیم خدماتی که شایسته است به آنان تقدیم کنیم.