به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم اصغرزاده نماینده سابق مجلس و از موسسین دفتر تحکیم وحدت عصر امروز با حضور در دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به نقش جنبش دانشجویی اظهار داشت: جنبش دانشجویی جایی می تواند تاثیر بگذارد که سیاست های نظام اصلاح شود و رفتار مسئولان تغییر یابد.
وی ادامه داد: اصرار دارم که جنبش دانشجویی چشم بینای دیده بان جامعه است و باید جاهایی وارد صحنه شود که احساس کند منافع مردم در معرض خطر است.
فعال اصلاح طلب در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان پیرامون عدم تحقق وعده های رئیس جمهور در کشور خاطر نشان کرد: این که می گویید آقای روحانی ناتوان است یا ما نمی توانیم یا نمی شود کاری کرد قابل مناقشه و قابل بحث است چرا که انتظار جامعه بیش از این چیزی است که روحانی تاکنون ظاهر شده است؛ روحانی باید شعارهایی که داده اجرایی کند و در مقابل اجرایش محکم بایستد.
اصغرزاده تصریح کرد: اما روحانی توانسته براساس اولویت بندی ایران را از معرض تهاجم، جنگ و انزوای بیشتر خارج کند از این رو باید گفت اولویت روحانی با اولویت بنده و شما فرق می کند رئیس جمهور در انتخابات رسما اعلام کرد که اولویت کار بنده در امور سیاست خارجی است و البته موفق هم شد؛ روحانی در طول دو سال با انتخاب یک کادر حرفه ای و دیپلمات های قوی موفق شد مذاکره را به پیش ببرد. مذاکره با ابر قدرت ها که زمانی حرف زدن از مذاکره و سازش در جنبش های دانشجویی ننگ به شمار می رفت. این در حالی است که علی رغم تمام ناملایمات رئیس جمهور توانست دستاورد مهمی داشته باشد البته باید گفت این دستاورد تنها یک توافق هسته ای نیست بلکه اثرات برجام فراتر از آن چیزی است که در توافقات دیپلماسی از آن یاد می کنیم.
وی تاکید کرد: توافق هسته ای و تفاهمی که روحانی با دنیا تحت عنوان برجام انجام داد و به سازمان ملل رفته و قطع نامه آن به امضای 180 کشور دنیا رسید دستاورد کمی نیست روحانی از روز اول گفت مشکل کشور ما تحریم و انزوا و شرایطی است که در آن گرفتار شدیم شاید برخی تصور می کردند اولویت بندی روحانی اشتباه است اما امروز در کنار مشکلات و دغدغه های مردم آن ها می گویند دغدغه داریم که نکند برجام اجرایی نشود و این نشان دهنده حساس شدن 70 درصد جامعه ایران به مسئله سیاست خارجی است.
فعال اصلاح طلب بیان داشت: تشخیص توده های مردم که همیشه تصور می کنیم آن ها نسبت به مسائل کلان حساس نیستند غلط است مردم نسبت به مسئله کلانی همچون این که ایران باید از موقعیت انزوا در بیاید حساسند اما این که بگویید بعد از برداشته شدن تحریم ها و آزاد شدن پول های بلوکه شده آن زمان روحانی چه گلی به سر مملکت می زند در آن زمان می توانیم بگوییم این توافق تاثیری در رونق اقتصادی ندارد اما باید توافق را با عدم توافق سنجید اگر این توافق انجام نمی شد یا اگر برجام به هم بخورد آن زمان باید بگوییم چه کسی مسئولیت وضعیتی که بعد از آن به وجود می آید را می پذیرد.
اصغرزاده تاکید کرد: عدم توافق با دنیا برای ما هزینه ساز است و دولت پایه و سیاستش را روی این مسئله گذاشت و همواره اعلام کرد که حل مسئله سیاست خارجی از اولویت هایش است و قدر سیاست دولت روحانی را باید وضعی بسنجیم که امروز در خاورمیانه در حال رخ دادن است؛ خاورمیانه ای که امروز به خاور خون تبدیل شده است.
وی تاکید کرد: شک نکنید مردم ایران از پیروزی دولت روحانی خوشحال هستند اگر حالا این دولت سقوط کند مردم بیش از گذشته به دولت تدبیر و امید رای خواهند داد چرا که مردم فکر می کنند روحانی یک پروژه موفقی بود تا جلوی انسداد کلان ایران را بگیرد.
فعال اصلاح طلب خاطر نشان کرد: امنیت امروز مهمترین اولویت در کشورهای منطقه شده است بنابراین دولتی که موفق شود سایه جنگ را از سر کشورش دور کند دولت موفقی است برهمین اساس جنبش دانشجویی، دانشگاهیان، اساتید و دانشجویان نیز باید امنیت و صلح را اولویت خود قرار دهند.
وی تاکید کرد: باید از یک ابر گفتمان و ابر شعار دفاع کرد و آن صلح طلبی است و نه صلح طلبی که بگوییم اطراف خود را پادگان بگذاریم اگر امنیت قرار است برای ما مهم باشد و مردم نظام خود را حفظ کنند باید مردم قادر باشند تا راجع به مسائل حرف بزنند و مشارکت داشته باشند و اعتماد کنند و دیدگاه صلح طلبانه خود را بیان کنند.
فعال اصلاح طلب یادآور شد: صلح طلبی مبانی نظری دارد و باید آن را ترویج کرد باید به لحاظ دیدگاهی قبول داشته باشید که بقیه انسان ها نیز حق حیات دارند باید اساسا دیدگاهتان نسبت به بشر تغییر یابد و این رسالت بزرگی بر روی دوش جنبش دانشجویی است.
اصغرزاده بیان کرد: دولت روحانی در حال حاضر نباید بگذارد توافق هسته ای تنها در یک چارچوب دیپلماتیک درج شود باید اثرات آن در همه جا دیده شود وقتی مذاکره کننده پشت میز نشسته یعنی ملت ایران پشت میز مذاکره نشسته اند.
وی با بیان این که ما شرایطی را امروز تحمل می کنیم که قرار است دورخیز اقتصاد کشور باشد خاطر نشان کرد: عینکی که ما قبل از انقلاب می زدیم باعث می شد تا بگوییم گور بابای غرب اما الان چنین تفکری را نه من و نه خیلی از کسانی که اینجا نشسته اند ندارند؛ مگر انقلاب فقط جنگیدن بود انقلاب کلی ارزش های دمکراتیک در اختیار مردم قرار داده است ما معتقدیم هم می شود انقلابی بود و هم به ارزش های انقلابی برگشت چرا که انقلاب دارای ارزش های اخلاقی و انسانی است.