کرد رستمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، گفت: تنها سه روز از به ثبت رسیدن گیلان به عنوان شهر خلاق غذا در یونسکو میگذشت که دانشگاه آزاد لاهیجان توانست اولین جشنواره غذاهای محلی استان را برگزار کند.
وی افزود: این جشنواره در دو بخش ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید همراه با برنامه های جانبی از قبیل اجرای موسیقی زنده، نمایش کمدی و سخنرانی با استقبال پرشور برگزار شد.
دبیر جشنواره غذا با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی است، گفت: اشاعه فرهنگ در راستای شعار بهداشتی سال ۹۴، ایمنی غذا از مزرعه تا سفره و فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین عموم مردم میباشد.
کرد رستمی ضمن تشکر از تمامی کسانی که برای برگزاری این جشنواره که برای اولین بار در این دانشگاه برگزار شد، گفت: غذای محلی گیلان دومین اثر جهانی ثبت شده ایران در یونسکو میباشد.
وی در ادامه از برگزاری جشنواره بین المللی غذا در آینده ای نزدیک توسط دانشگاه آزاد لاهیجان با مشارکت سایر ارگان های دولتی و بخش های خصوصی خبر داد.
لازم به ذکر است، در پایان این مراسم از کتاب «خوراکی های سرزمین باران» نوشته رضا شرافت پیما رونمایی شد و از برگزیدگان جشنواره با حضور مرتضی طالع ماسوله، رئیس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی و مسئولان دانشگاه و شهرستان لاهیجان تجلیل بعمل آمد.