سید فرزین میرچراغی، معاون آموزش بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با بیان اینکه این طرح برای اولین بار به صورت منظم و سازماندهی شده در دانشکدههای پزشکی کشور اجرا شده است، گفت: گرچه تاکنون جلسات و کارگاههای مختلفی به صورت پراکنده و آفلاین برگزار شده، ولی یک دوره آموزشی مجازی آنلاین منظم و مستمر که قانونمند و سازمانیافته باشد، تا کنون برگزار نشده است.
وی با بیان اینکه بر اساس نیاز به سمت برگزاری این نوع آموزش حرکت کردیم، بیان داشت: در چند ماه اخیر وزارت بهداشت و قطب آموزشی خراسان توجه ویژهای به بحث آموزش مجازی کرده و جای خوشحالی دارد که دانشگاه علوم پزشکی قبل از ابلاغ رسمی طرح مذکور به این سمت حرکت کرده است.
میرچراغی با بیان اینکه محرومیت منطقه و محدودیت حضور اساتید در دانشگاه، از جمله مشکلاتی بود که با اجرای این طرح مرتفع شد، خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، زمینه استفاده از توان علمی و تجربه استادان فرهیخته سایر دانشگاهها در دروس مختلف تئوری رشته پزشکی فراهم شده است.
معاون آموزش بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، افزایش توانمندیهای دانشجویان را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح برشمرد و گفت: علاوه بر افزایش رضایتمندی دانشجویان، با امضای تفاهمنامه همکاری آموزش مجازی، اجرای این طرح قانونمند شد.
میرچراغی، توجه به اقتصاد مقاومتي را از ديگر مزيتهاي اين شيوه آموزشي برشمرد و تصریح كرد: خوشبختانه ارائه دروس به اين شيوه، حدود 300 ميليون ريال صرفهجويي اقتصادي براي دانشگاه در پي داشت كه اين امر گام مهمي در جهت عمل به منويات مقام معظم رهبري در راستاي اقتصاد مقاومتي، مديريت جهادي و نوآوري بود.
وی ادامه داد: خوشبختانه پس از برگزاری اولین جلسه آموزشي که به صورت همزمان در خوابگاههاي دانشجويي دختران و پسران ارائه شد، با تصويب هيأت رئيسه دانشگاه علوم پزشکی گناباد و حمايتهاي ويژه دكتر احمدي رئیس دانشگاه، اجراي آزمايشي اين طرح آغاز شد و شوراي آموزشي دانشكده پزشكي نيز ارائه 50درصد دروس تئوري به اين شيوه را مصوب كرد.
معاون آموزش بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این مدت 34 دانشجوی رشته پزشکی و 30 نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی علوم آزمایشگاهی از دوره آموزش مجازی این دانشگاه استفاده کردهاند.