براتعلی منفرد، معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان بجنورد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بجنورد، گفت: بنا داریم یادداشتها و خاطرههای همکاران دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی را بصورت متنی تا ۱۰ اسفندماه جمع آوری کنیم و از همه آنها جهت شرکت در این طرح دعوت می کنیم.
وی افزود: ملاک داوری برحسب جنبههای کاربردی خاطرات است و آثاری که جنبه تربیتی و مفهومی داشته باشد و کوتاه نویسی و رعایت نکتههای نگارش در آن مشاهده شود امتیاز بیشتری می گیرد، این آثار به جشنوارهای در تهران ارسال می شود و بعد از داوری آثار برگزیده انتخاب و بنا بر نوع و کیفیت رتبه بندی و تقدیر خواهد شد.
منفرد با اشاره به اینکه در دانش نظری باید زمینه کاربردی اساتید و فرهنگیان را فراهم کرد تصریح کرد: اعتقاد ما این است که باید فرصتهایی را برای رشد تجربی دانشجو معلمان فراهم کنیم تا آنها از صفر شروع نکنند و قبل از ورود به عرصه مهم معلمی تجربیات افراد فعال پیش از خود را همراه داشته باشند.
وی در ادامه افزود: هدف از این طرح، کاربردی کردن دانشی است که به بوته عمل و تجربه گذاشته شده و خاطره گویی یکی از موثر ترین و شیرین ترین راههای انتقال تجربه به معلمان تازه نفس است.
خبرنگار ما از معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان بجنورد خواست خود او نیز شیرین ترین خاطره از دوران خدمتش را تعریف کند، وی در این رابطه گفت: دیدن دانشجویان و دانش آموزانی که برایشان زحمت کشیده ای در پستهای مهم و ارائه خدمات ارزنده به جامعه برای هر معلم و فرهنگی شیرین ترین خاطره را رقم می زند.
وی در خصوص ارسال آثار تصریح کرد: تا کنون گزارش دقیقی جمع آوری نکرده ایم؛ اما مشارکت خوب بوده و هم چنان که در گذشته آموزش و پرورش این جشنواره را برگزار کرده و استقبال فراوانی صورت گرفته است، از این به بعد این رویکرد در دانشگاه فرهنگیان دنبال خواهد شد.