به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مراسم رونمایی از مستند «روزگار بهروز» با حضور امیر تاجیک مدیر شبکه مستند، بهروز رضوی دوبلور و هنرمند پیشکسوت، ابوالفضل توکلی تهیهکننده و کارگردان، مختار هوشنگی مدیر تأمین و پخش و جلال مقامی دوبلور پیشکسوت در مجتمع فرهنگی تعاون برگزار شد.
در این مراسم امیر تاجیک مدیر شبکه مستند گفت: مستند «روزگار بهروز» به یکی از پیشکسوتان صدای رسانه ملی میپردازد که صدای دیدنی بسیار خوبی داشته است.
وی با بیان اینکه در تمام رسانههای بینالمللی دو عنصر مهم نیروی انسانی و آرشیو از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده است، گفت: رسانه ملی ستارههای بسیاری دارد که یا معرفی نشدهاند و یا آثارشان برای مردم کمتر دیده شده است.
تاجیک اضافه کرد: شبکه مستند سیما در بخش صداهای مطلوب و فاخر با تولید مستندهای دیدنی به تولید مستندهای پرتره رفته که توانستیم در اولین اقدام مستند «روزگار بهروز» را با محوریت دوران زندگی بهروز رضوی گوینده، بازیگر و مجری رادیو و تلویزیون تولید کنیم.
مدیر شبکه مستند درباره مستند پرتره جلال مقامی در آینده نزدیک گفت: مستند بعدی با محوریت زندگی استاد جلال مقامی که با برنامه دیدنیها شناخته شده است در حال تولید است تا به امروز حدود 60 درصد تصویربرداری آن به پایان رسیده است.
وی ادامه داد: بهروز رضوی بهدلیل گویندگی در بسیاری از مستندهای فاخر دینی بر گردن مستند داشته که سعی کردیم با تولید این اثر ادای دینی نسبت به وی انجام داده باشیم.
تاجیک گفت: در حال حاضر نگاه ویژه و مثبتی درباره تولیدات مستند با محوریت شخصیتهای صدای رسانه ملی ایجاد شده که اگر هماهنگیهای معاونت صدا در این راه وجود نداشت تولید این آثار مدتهای زیادی طول میکشید.
خوشحالی بهروز رضوی از تماشای مستند زندگی خود
بهروز رضوی گوینده و دوبلور پیشکسوت رادیو در این مراسم، با ابراز خوشحالی خود از تولید این تولید مستند گفت: بهنوبه خود بسیار خوشحال هستم که در دوران زندگی خویش فیلمی از خودم دیدم که این امر جای تشکر دارد.
وی با بیان اینکه از ابتدای کار گویندگی بهسوی آثار مستند نیز رفته است، افزود: مستند واقعی است و در آن مجبور به دروغگویی نمیشویم و از آن جهت بهسمت گویندگی در آثار مستند رفتم.
رضوی اضافه کرد: آغاز و از سرگیری تولید مستند روزگار بهروز جای تقدیر و تشکر دارد و امیدوارم مخاطبان با دیدن این اثر حوصلهشان سر نرود.
این پیشکسوت رادیو تصریح کرد: این مجموعه برخی از افراد را به فکر فرو میبرد که این اثر و صدا برای بهروز رضوی بوده است.
توکلی: تصاویر بهروز عابدی و اخوان ثالث ایده تولید روزگار بهروز شد
ابوالفضل توکلی تهیهکننده و کارگردان مستند «روزگار بهروز» در ادامه مراسم صحبت کرد و درباره شکلگیری این مستند، گفت: در حال تولید برنامه سیمرغ و گلستانه بودم که در آن تصاویری از بهروز عابدی و اخوان ثالث را دیدم که ایده اولیه ساخت این مستند شد. با پیشنهاد این ایده به شبکه تولید و موافقت با آن، این اثر را شروع کردم و توانستیم این کار را به تولید برسانیم.
وی در خصوص ساخت مستند پرتره جلال مقامی نیز توضیح داد: روزی در حال ضبط «روزگار بهروز» بودیم که جلال مقامی به استودیو آمدند و همانجا قول گرفتیم که مستند بعدی با محوریت زندگی جلال مقامی به تولید برسد.
مقامی: روزی «دیدنیها» بودیم و حالا خودمان دیدنی شدیم
جلال مقامی دوبلور و پیشکسوت رادیو در این مراسم صحبت کرد و گفت: زمانی که ساخت مستند پرتره با موضوع زندگی و فعالیتهایم به من شد آن را پذیرفتم و از تیمی که این کار را تولید میکنند تشکر میکنم.
وی افزود: در شبکه مستند برنامههایی پخش میشود که نکات بسیار مهمی را به ما میآموزد که اگر مرتب به آنها گوش کنیم همانند کتابی میماند که موضوعات مختلفی را شامل میشود و به ما میآموزد.
مقامی با لحنی طنز اضافه کرد: ما روزی در «دیدنیها» بودیم و حالا خودمان دیدنی شدیم.