به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد، سارا نامور کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه دوم اسفند ماه در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه بجنورد، ضمن معرفی خود بیان کرد: بنده رتبه یک کنکور کارشناسی ارشد در حوزه مطالعات بریتانیا را بدست آورده ام و مقالاتی را در این حوزه به چاپ رساندم که یکی از مهم ترین آنها پیرامون دیپلماسی هسته ای بود که در کتاب دیپلماسی هسته ای چاپ گردید.
وی با مطرح کردن تهدیدات داعش برای کشور وارد مبحث سیاست شد و گفت:کشور ما تهدید داعش را همواره احساس می کند، مهم ترین قسمت سیاست داخلی را به حوزه حمایت دولت مرکزی خلاصه می کنم و متصورم اگر مردم ما حامی دولت مرکزی خود نباشند وضعیت کشور ما هم شبیه به عراق و سوریه خواهد شد.
اصلی ترین مسئله در حوزه اقتصاد،موضوع راه هاست
نامور با اشاره به مشکلات اقتصادی استان تصریح کرد: وضعیت اقتصاد استان ما به مراتب بدتر از گزارشاتی ست که مسئولین می دهند، طبق آمار ارائه شده،استان ما در کل کشور رتبه یکی مانده به آخر را دارد همچنین در حوزه درآمد خانوار این استان رتبه آخر کشور را داراست بنابراین بعید میدانم نیاز باشد که برای اثبات محرومیت حرفی زد.
وی افزود: اصلی ترین مسئله در حوزه اقتصاد،موضوع راه هاست، ما باید در حوزه راه آهن و راه های مبادلاتی پیشرفت کنیم و راه آهن ترکمنستان و مشهد به گرگان باید بیشتر پیگیری شود.
هم چنین سارا نامور پیرامون مفاسد اقتصادی،سرمایه گذاری های خارجی و... نیز سخنانی را به عمل آورد.
NGO ها برای رفع مسایل زیست محیطی فعال شوند
سارا نامور مسئله ی اساسی در حوزه محیط زیست را پراختن به سازمان های مردم نهاد دانست و گفت:
چون بودجه های دولتی به اذعان تمام مسئولین بسیار ضعیف است،برای بهبود مباحث زیست محیطی،باید سازمان های مردم نهاد و NGO ها فعال شوند، من خودم یکی از حامیان محیط زیست در کشور هستم و در این زمینه بسیار فعالیت نموده ام.
وی در حوزه ی علم و فناوری صرفا به بیان مشکلات پراخت و هیچ راهکار عملی ارائه ننمود.
جامعه با زور هدایت نخواهد شد
سارا نامور در رابطه با مسائل مرتبط با فرهنگ و اجتماع از اوضاع وخیم حجاب در استان گلایه نمود و گفت:جامعه ما از سنت کم کم فاصله گرفته است و به سوی مدرنیزه حرکت کرده اما در این زمینه هم دچار آفاتی شده است.
وی در پایان افزود: تصور می کنم که با زور جامعه هدایت نخواهد شد و ما باید به سمت راه حل های جایگزین حرکت کنیم، مثلا اگر می گوییم جامعه دچار آفات فرهنگی و اجتماعی ست،مسئله ی ورزش را باید رسیدگی کرد.