به گزارش خبرگزاری دانشجو، صادق مفرد فعالیت جهادی خود را از سال 82 در بنیاد خیریه خواجه نصیر آغاز نمود، در دوران دانشجویی موفق به تاسیس گروه جهادی روح الله در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رویکرد پژوهش و اشتغال شد.
پس از آن به مدت سه سال مسئولیت هسته توانمندسازی حرکت های جهادی را به عهده داشت. مرکزی که تاکنون موفق به تدوین بیش از 4 کتاب، 60 محصول و ارائه 6 خدمت مجازی و دوره های آموزشی مختلف در سراسر کشور شده است. ایشان در سال جاری مسئولیت سازندگی تهران بزرگ را به عهده داشت و از امروز به عنوان مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی منصوب گردید.
صادق مفرد، مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه امروز دیگر دغدغه اصلی ما صرف برگزاری اردوی جهادی نیست، بیان داشت: به لطف خدا و زحماتی که تاکنون گروه های جهادی و مجموعه های پشتیبان حرکت های جهادی کشیده اند، امروز شاهدیم در همه استان های کشور و در اکثر دانشگاه ها، جوانان مومن و انقلابی تحت عنوان گروه های خودجوش جهادی فعالیت می کنند و کمتر نقطه محرومی در کشور وجود دارد که زیر چتر حمایتی و فعالیتی گروه های جهادی نباشد.
وی با تاکید بر اینکه امروز بیش از پیش باید به کیفیت فعالیت این گروه ها توجه داشت، افزود: وضعیت گروه های جهادی باید به نقطه ای برسد که همچون جهاد سازندگی ابتدای انقلاب پس از چندسال حضور گروهها در یک منطقه شاهد رشد روستا در همه ابعاد اعم از فرهنگی، عمرانی، آموزشی، بهداشتی، اشتغال، اجتماعی و.. باشیم.
مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه گروه های جهادی و به طور خاص گروه های دانشجویی باید بیش از پیش در حل علمی مشکلات مناطق محروم ورود پیدا کنند، گفت: ما بناداریم با استفاده از ظرفیت علمی سازمان بسیج دانشجویی و دیگر مجموعه های همکار چنین نگاهی را تقویت کنیم.
مفرد یکی از عوامل احیا روستاهای محروم را توجه ویژه به موضوع اشتغال دانست و اظهار داشت: اگر گروه های جهادی به مرور زمان نتواند منشا تولید و اشتغال در روستا شوند نمی توانند در امر مهاجرت معکوس و دیگر معضات اساسی روستا موفق باشند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امروز دیگر هدف ما صرفا برگزاری اردو نیست افزود: هدف احیای همه جانبه روستا با حضور مستمر، برنامه ریزی شده و دقیق گروه های جهادی است.
مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی به مسئله حاشیه نشینی در شهرهای اشاره کرد و گفت: موضوعاتی چون آسیب های اجتماعی که اخیرا مورد عنایت ویژه مقام معظم رهبری قرارگرفته، باید در دستور کار گروه های جهادی باشد و فعالیت های جهادی به حضور در روستا و در ایام خاص خلاصه نشود.
مفرد در پایان ضمن دعوت از همه پیشکسوتان حرکت های جهادی و دستگاه های مختلف دولتی و غیر دولتی برای همکاری افزود: رویکرد های مورد نظر که به برخی از آنها اشاره شد، به تنهایی و توسط یک مجموعه عملیاتی نیست. اما در صورتی که بتوانیم مجمعی متشکل از همه گروه های جهادی در کشور راه اندازی کنیم و تصمیم گیری ها و سیاسیت گذاری ها را به فعالین جهادی استان های مختلف واگذار کنیم، این امر به حول و قوه اللهی و به زودی محقق خواهد شد.