به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در ايام تعطيلات نوروز 1395 بيش از 22 هزارنفر در قالب بيش از 500 گروه جهادي در مناطق محروم و دورافتاده كشور اردوي جهادي برگزار و به مردم خدمات عمراني، پزشكي، فرهنگي و ... ارائه كردند.
رسول نجفيان بازيگر برجسته سينما، تلويزيون و تئاتر در همين زمينه با بيان اينكه شركت در اردوهاي جهادي كاري معنوي و خداپسندانه است، گفت: اميدوارم فرهنگ جهادي در كشور روز به روز گسترش بيشتري داشته باشد و جوانان بيشتري در عرصه خدمت رساني به مناطق محروم مشغول فعاليت شوند.
وي افزود: خدمت رساني به مستضعفان در ذات خود كاري بسيار مقدس و شريف است اما زماني كه بدست جوانان داوطلب انجام مي گيرد ارزش آن چند برابر مي شود. اميدوارم مسئولان كشور با توجه به اهميت و اثرگذاري اردوهاي جهادي، از اين اتفاق مهم حمايت شايسته اي به عمل بياورند.
بازيگر برجسته كشورمان با بيان اينكه خدمت رساني بايد با چشم باز، برنامه ريزي دقيق و اولويت گذاري مناسب صورت بگيرد، گفت: مشاهده محروميت ها در كشور بسيار تلخ و غير قابل پذيرش است. براي از بين بردن محروميت ها بايد همه ملت دست به كار شوند. بايد انرژي جوانان را مديريت و آن ها وارد عرصه خدمت رساني كنيم. در عين حال وظيفه ما اين است كه قدر جوانان جهادگر را كه آستين بالا زده و وسط گود آمده اند بدانيم.
رسول نجفيان خاطر نشان كرد: بيت "اي كه دستت مي رسد كاري بكن / پيش از آن كه از تو نيايد هيچ كار" از سعدي زبان حال حركت هاي جهادي است. تا وقتي كه زنده هستيم و توانايي داريم بايد با خدمت رساني به مستضعفان براي دنياي پس از مرگ توشه جمع كنيم.
خالق آلبوم هاي «رسم زمونه» و «با عاشورا ميگريم» با بيان اينكه جهادگران بايد بدانند اين لطف خداوند به آن ها بوده كه توفيق خدمت رساني به مناطق محروم و محرومين را پيدا كرده اند، اظهاركرد: جوانان جهادي اهل كرم هستند و تشكيلات اردوهاي جهادي در راه رضاي خداوند گام بر مي دارد. خدمت رساني آن ها به محرومان در لوح هستي مي شود همچنان كه جناب مولانا مي فرمايد: "مُرد محسن ليك احسانش نمرد / نزد يزدان نيست هيچ احساني خرد". ان شاءالله تعداد جهادگران روز به روز افزايش يابد تا ديگر هيچ نقطه محرومي در ايران وجود نداشته باشد. زبان من از وصف عظمت جهادگران ناتوان و قاصر است و به حال آن ها غبطه ميخورم.
رسول نجفيان درباره نقش هنرمندان در ترويج روحيه و فرهنگ جهادي در كشور، خاطرنشان كرد: درست است كه هنرمندان درگير كار هستند و حتي وقت كمي براي خانواده خود دارند اما در اوقات فراغت خود مي توانند در كارهاي جهادي شركت كنند. اگر نمي توانند به مناطق محروم و به روستاهاي دور افتاده بروند، مي توانند فعاليت هاي جهادي را از جنسي ديگر تجربه كنند. مثلا به همراه برخي از همكارانم با كمك يكديگر تعدادي زندادي را آزاد كرديم و براي دو اعدامي هم رضايت گرفتيم كه من اين فعاليت ها را نيز كار جهادي و از جنس اردوي جهادي مي دانم.
وي اظهاركرد: اين مردم هستند كه هنرمندان را ارج مي نهند و به آن ها آبرو و شهرت مي بخشند، هنرمند بدون مردم هيچ است، به همين دليل هنرمندان حتما بايد در قبال مشكلات مردم بويژه محرومان احساس وظيفه و دغدغه داشته باشند.
منبع: سایت بسیج سازندگی