به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مسعود دهنمکی شامگاه پنجشنبه در جمع معتکفین مسجد الزهرا (س) مشهدمقدس اظهار داشت: امروز دشمنان اسلام عرصه جدیدی را برای جنگ انتخاب کردهاند که جنگ نرم است و حضور در این میدان و نبرد در آن بسیار سخت تر از نبرد سختی است که این ملت در ابتدای انقلاب اسلامی آن را پشت سر گذاشته است.
کارگردان سینمای ایران خاطرنشان کرد: در عرصه جنگ نرم دشمن از هر دروازهای برای انحراف جوانان استفاده میکند و زمینه ابتلا به گناه و همچنین جذابیت آن را فراهم کرده است و در این عرصه دل کندن از گناه و معصیت را بسیار سخت کرده است.
ده نمکی عنوان کرد: امروز وظیفه شما حزب اللهی بسیار خطیرتر از گذشته شده است و توصیه مهم این است که تا میتوانید خود را بسازید و مبانی اعتقادی خودتان را تقویت کنید و خود را به سلاح احادیث اهل بیت(ع) مجهز کنید.
وی تصریح کرد: سینما و مطبوعات دو عرصه مهمی است که امروز بچه حزب اللهی باید به آن ورود داشته باشد و مهمتر از این ورود هم افزایی میان حزب اللهیها در این زمینه است و باید پشتیبان یکدیگر در این عرصه باشید.
ده نمکی گفت: امروز رسالت حزب اللهی این است که هر یک تبدیل به بلندگویی برای اسلام و عمل به آن شود و در این زمینه نباید تنها به حرف زدن اکتفا کنیم.
کارگردان سینما و تلویزیون خاطرنشان با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با انجمن اسلامی دانش آموزان تاکید کرد: در این بیانات وظیفه جوانان و نسل جدید به خوبی مشخص شده است و حوزه تکلیف نیز مشخص است و تبیین مناسبی از وظایف بیان شده است.
ده نمکی افزود: فضای ابتدای انقلاب فضایی بود که در آن هر یک از گروهکها شرایط خود را تبلیغ میکرد و سپس از میان جوانان اقدام به عضوگیری میکرد و در این میان نیز متاسفانه عدهای جذب میشدند، بنابراین در این فضا عمدتاً مسائل ایدئولوژیک و فکری مطرح بود.
وی تصریح کرد: ما نیز در آن فضا هر تلاشی میکردیم تا جوانان را به سمت خود جذب کنیم و البته قبول دارم که امروز شرایط بسیار سخت تر شده است و نیاز به هم افزایی بیشتری است.
ده نمکی گفت: هدف تمامی اقدامات این است که از انقلاب و دین یک تفکر سکولار بیرون نیاید و هدف دشمن همین است، یعنی در پی این است که یک تفکر سکولار را به جوان ما تحویل دهد در حالی که تمام قیام امام حسین(ع) برای مثال در نقطه مقابل این مسئله قرار داشت زیرا آن حضرت برای جلوگیری از تبدیل ارزشها به ضد ارزشها قیام کردند.
وی با بیان اینکه هدف عبادت باید حرکت در مسیر ظلم ستیزی و عدالت ستیزی باشد تصریح کرد: امروز باید ما نیز با همان تفکر عاشورایی حرکت کنیم و عاشورا را منحصر به یک زمان و مکان خاص ندانیم و تصور نکنیم که به پایان رسیده است.