اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
متین منتظمی، دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اعترافات جدید مسئولین دولتی مبنی براینکه تاکنون وضع تولید در کشور به دلیل رکود تغییری نکرده است، گفت: باید گریزی به سال 92 و انتخابات آن سال بزنیم. شعارهایی که دولت برای رای آوردن به مردم داد را بررسی کنیم؛ حل مشکلات اقتصادی در ۱۰۰ روز، حل معضل بیکاری، حل مشکلات اقتصادی با کلید و حل مشکلات مذاکرات همه این ها وعده ای است که دولت در زمان انتخابات به مردم داد.
وی تصریح کرد: حال مردم پس از صد روز از دولت توقع حل همه مشکلات اقتصادی شان را دارند. دولت جدید باید پیش بینی می کرد که باید چه کارهایی را برای حل مشکلات در صد روز انجام دهد.
منتظمی با اشاره به معضل بیکاری در کشور اظهار داشت: آمار کار ما در کاریابی ها به شدت افت کرده و هر روز بر بیکاری مردم افزوده می شود. متاسفانه تاکنون فکری برای حل این معضل نشده است. اگر قرار است آمار تولید ما به سال 90 برگردد، چرا سال 91 و 92 را خراب کرده ایم.
وی افزود: باید از وزیر اقتصاد پرسید که اگر قرار است آمار تولید ما به سال 90 برگردد، چرا در همه مجالس و سخنرانی ها متولیان سال 91 و 92 را خراب کرده اید؟
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه تاکنون دولت همه مشکلات را به گردن دولت قبلی انداخته است، اظهار داشت: همین دولتی که از دولت دهم گله می کند، خودش نتوانسته مسکن مهر را به سرانجام برساند و تولیدات ما را افزایش دهد. درست است که در دولت نهم و دهم در وضعیت تحریم بودیم، ولی سعی کردیم تولید داخل را افزایش دهیم.
وی افزود: دولت فعلی برای کار تبلیغاتی خود و برای اینکه بتواند تورم را یکجا پایین بیاورد، پول را از کشور خارج می کند؛ یعنی اینکه دست به واردات بی رویه کالا زده است.
منتظمی با بیان اینکه از گوجه فرنگی، ماست ایرلندی، هواپیما، خلال دندان، سنگ پا از خارج وارد کشور کردیم تا پول هایمان از کشور خارج شود، تاکید کرد: این در حالی است که همه این ها را در داخل تولید می کنیم. درست است که واردات، تورم را اندکی پایین می آورد، ولی در مقابل آن پول را از کشور خارج می کند و در مقابل آن بیکاری، فساد به وجود خواهد آمد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: نمی دانیم چشم انداز دولت ما تا چه اندازه ای است که نمی تواند این موضوعات را ببیند، ولی در صورت ادامه اعترافات مسئولین دولتی، روحانی باید به دولت بعدی پاسخگو باشد؛ چرا که همان طور که امروز به راحتی دولت قبل را نقد می کنند، در آینده رئیس دولت بعد هم دولت یازدهم را مورد نقد قرار می دهد؛ این می شود که روحانی هم احمدی نژاد دوم می شود.