به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ،عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد با اشاره به اظهارات وزیر کشور درباره آسیبهای اجتماعی در کشور، در صحن علنی مجلس گفت: آمارهایی که وزیر کشور درباره معضلات اجتماعی ارائه کردند باید مورد توجه همه مسئولین قرار گیرد.
وی با اشاره به موضوعات مقاوم سازی مبحث فرهنگ در برنامه ششم توسعه گفت: سه بند از این برنامه به موضوع مباحث فرهنگی اشاره دارد.
گودرزی با اشاره به اظهارات روز گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان درباره فرهنگ و توجه به تولیدات مفید در این راستا، گفت: معتقدم در سه بند فرهنگی برنامه ششم توسعه کاملا به محتوای مسائل اشاره نشده تنها ساختار مورد اهمیت قرار گرفته است.
وی افزود: چند بندی که در برنامه ششم در زمینه فرهنگ پیشبینی شده نمیتوان فرهنگ را مقاومسازی کرد که نیاز است دولت لایحه را برگردانده و مجددا بازنگری کند.
گودرزی در ادامه عدم توجه جدی به بنیان خانواده را ریشه اصلی آسیبهای اجتماعی دانست و افزود: خانواده یک واحد بنیانی است و اگر به آن توجه نشود به همان میزان ما با آسیبهای اجتماعی روبرو خواهیم شد.
این نماینده مردم بروجرد تأکید کرد: در حال حاضر جایی در قانون شأنی برای زن خانهدار پیشبینی نشده است.
وی در ادامه با انتقاد از سطح آموزش و پرورش در کشور گفت: کجای آموزش و پرورش آمده و به فرزندان ما آموزش داده که شما قرار است در آینده پدر و مادر شوید.
گودرزی با اشاره به اظهارات وزیر کشور درباره جغرافیای کشور و همچنین نظام اداری گفت: آقای وزیر شما از طرفی فرمودید که باید اختیارات تثبیت شود و از طرفی دیگر فرمانداریهای ویژه پروندهشان بر روی زمین مانده. و به عنوان نمونه بروجرد سالیان سال است که فرمانداری ویژه دارد و تنها تفاوت آن این است که مدیران دستگاههای شهرستان حکم کارگزینیشان شده است و معاون کل و حقوقشان افزایش پیدا کرده است.
گودرزی در ادامه با اشاره به مبحث بیکاری در کشور گفت: جناب وزیر محترم، بیکاری در کشور نظارت مستمر میخواهد. تسهیلات باید به دست تولیدکننده برسد نه مافیایی که بیاید وامهای ده میلیاردی بگیرد و بعد این پولها در کلانشهرها و شهرستانها سرمایهگذاری شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بسیاری از کارخانهها به دلیل بیکاری جوانان تعطیل شده است، تأکید کرد: چرا باید نساجی بروجرد که امروز پاشنه آشیل اقتصاد است باید در بانک ملی به بخش خصوصی واگذار شود. تقاضای بنده این است که درباره بیکاری نظارت مؤثری صورت گیرد.