اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
وحید شورابی مسئول شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در مورد سالروز فتنه 18 تیر 78 و نقش تشکل های یکبار مصرف در ایجاد فتنه ها تصریح کرد: تاریخچه جنبش دانشجویی درایران نشان میدهد که دانشجویان همواره چه قبل و چه بعد از انقلاب ،منتقد جریان لیبرالیسم و غرب گرایی بوده اند.
وی افزود: متاسفانه هواخواهان لیبرالیسم که هدفی جز استحاله از طریق دگرگونی ارزشها و انحراف در گفتمان انقلاب اسلامی به قصد براندازی نظام را داشتند بعد از رحلت حضرت امام(ره) با راه اندازی محافل فکری آلوده به افکار منحط غربی در دانشگاه ها و مراکز علمی ریشه های فکری نظام را مورد هدف قرار دادند.
وحید شورابی بیان داشت: این جریان به منظور عملیاتی شدن خواسته های شوم خود به یک نیروی محرک پیشرو که اهل هزینه دادن باشد نیاز داشت که فاز براندازی را با استفاده از این جریان کلید بزند. جریان دانشجویی به واسطه داشتن این ویژگی ها مورد سوء استفاده طرفداران سکولاریزه کردن نظام قرار گرفت.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه دانشجو یک عنصر آرمان خواه است، آزادی به عنوان یک آرمان مقدس در راس مطالبات محافل دانشجویی قرار گرفت، آرمان مقدسی که با تعریف التقاطی متاثر ازمبانی غربی به واقع در پی نهادینه کردن اباحه گری در بین نخبگان جامعه و تسری آن به تک تک آحاد جامعه بود .
این فعال دانشجویی ضمن تاکید بر اینکه هر زمان جریان دانشجویی مورد سوء استفاده احزاب و جریانات سیاسی قرار گرفت و به عنوان پیاده نظام سیاسیون نقش آفرینی کرد و به خشونت روی آورد، اضافه کرد: فتنه 18 تیر نمونه بارز استفاده جریان های سیاسی از نخبگان و دانشجویان بود و لذا شاهد بودیم به جای تبیین و بحث و گفت وگوی منطقی در دانشگاه اختلاف و اختناق بوجود آمده را برای رسیدن به اهداف سیاسی خود به کف دانشگاه و خیابان تسری دادند.
وی بیان داشت: متاسفانه آسیبی که سکولارها و غرب گراهای داخلی در اواخر دهه 70 به جنبش دانشجویی وارد کردند بسیار عمیق بود. آنان رهبران جنبش دانشجویی را به سمتی سوق دادند که به جای خدمت به مملکت به خیانت و وطن فروشی روی آورند و با پناهنده شدن به کشورهای غربی در دامان دشمنان ملت خوش رقصی کنند.
مسئول شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد بیان داشت: جریان دانشجویی به عنوان قشری از روشنفکران جامعه باید نقایص ودرد های ملت را شناسایی کند، نه اینکه به عنوان یک گروه آشوبگر امنیت ملت را به خطر بیندازند. متاسفانه عده ای از دانشجویان در دهه70 و در جریان 18 تیر این اشتباه را مرتکب شدند. همان زمان مردم ایران با برگزاری راهپیمایی تاریخی 23 تیر آتش آن فتنه را خاموش کردند و برای همیشه اعلام کردند برخی افراد نمی توانند با طرح مطالبات باطل در دانشگاه ها مسیر انقلاب اسلامی را تغییر دهند.
وحید شورابی در خاتمه تصریح کرد: : دانشگاه محل تضارب آراء، برخورد اندیشهها و تبادل افکار است. اگر به جای شکل گیری این فضا جنبش دانشجویی به سمت جامه عمل پوشاندن به مطالبات احزاب وگروه های سیاسی برود، فرصت آزمون و خطا را در دانشگاه از دست میدهد. در این صورت جنبش دانشجویی با انجام اعمال ناپخته و شتاب زده روش خشونت آمیز را برای پیگیری مطالبات پی خواهد گرفت و یا با تبدیل شدن به یک موجود ضعیف و خود کم بین که افکار خود را به سوی تعطیلی سوق خواهد داد.