به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، این تصمیم از سوی برخی گروههای حامی حقوق زنان مورد انتقاد قرار گرفته در حالی که برخی دیگر نیز آن را ستودهاند.
تلویزیون دولتی مصر که معمولاً به عنوان بلندگوی دولت که صرفاً مواضع آن را انعکاس میدهد شناخته میشود، برای رقابت با شبکههای ماهوارهای خصوصی جهت جلب مخاطب بیشتر سخت درتلاش بوده است.
به گفته صفا حجازی، رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیون مصر که اداره تلویزیون دولتی این کشور را بر عهده دارد، شش تن از هشت مجری زن این تلویزیون مشمول این تصمیم قرار گرفتهاند.
وی افزود این تصمیم «در چارچوب (طرح) ارتقای تلویزیون در شکل و محتوا» گرفته شده است.
صفا حجازی، رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیون مصر اداره تلویزیون دولتی این کشور را بر عهده دارد.
حجازی گفت به این مجریان زن گفته است آنها میتوانند در دوران کاهش وزن خود در بخش تولید فعالیت کنند و بعد از رسیدن به وزن مناسب میتوانند دوباره مقابل دوربین قرار گیرند.
مرکز راهنمایی و آگاهی حقوقی زنان در مصر این تصمیم را «شرم آور» خوانده و اعلام کرده که بر خلاف قانون اساسی کشور است.
حجازی اتهام جنسیتی بودن این تصمیم را رد کرده و گفته است: «در موسسهای که توسط یک زن اداره میشود چگونه میتواند تبعیض علیه زنان وجود داشته باشد؟»
وی افزود: مجریان زن دیگر آنگونه که هنگام استخدامشان بودند نیستند و این نشان میدهد آنها در کجا اضافه وزن پیدا کردهاند.
توهین به مجریانِ زن
خدیجه خطاب یکی از زنانی که مشمول این تصمیم قرار گرفته است میگوید او با این تصمیم احساس میکند مورد افترا و تهمت قرار گرفته است.
وی افزود انتشار این تصمیم در روزنامهها به مثابه توهین به مجریانِ زن است.
خطاب افزود: «میخواهیم بدانیم چه کسی با چه معیاری تصمیم میگیرد که یک مجری برای قرار گرفتن در مقابل دوربین در وضعیت مناسبی است.»