به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نخوداب غذایی مفید برای تقویت قوای جنسی و جسمی است. برای تهیه آن بهتر است, 200گرم نخود را شب قبل خیس کرده و صبح روز بعد آب آن را خالی کرده و نخودهای خیس خورده را همراه با یک قلم دارچین 10 گرمی در مقدار زیادی آب بپزید؛ بطوریکه نخودها له شوند. هر زمان که آبش کم شد به آن به قدری آب اضافه کنید که در پایان پخت سطح آب به همان میزان اولیه باشد.
- در ادامه ترکیب فوق را صاف کنید و مایع به دست آمده را دوباره بپزید تا کمی غلیظ شود به این ترتیب نخوداب آماده است. نخوداب را بدون نان در ساعتهای 8 صبح 12 ظهر 4 بعداز ظهر و 8 شب به هر میزانی که میل داشتید و با کمی نمک مصرف کنید.
-در صورت بروز نفخ میتوانید در نوبتهای بعدی پخت به آن زیره سیاه نیز اضافه کنید. پخت نخود نباید در دیگ زودپز انجام شود. روغن بادام، نمک و اندکی پیاز و زیره و میخک نیز میتوان برای تقویت آثار و افزایش درجه گرمی غذا به آن افزود.
خواص غذایی نخودآب
-در حکیم ایرانی آمده است: این غذا در آماده سازی مواد بلغمی برای دفع از بدن مفید است, ادرارآور است, تقویت کننده قوای جنسی است, مقوى بدنهای ضعیف است, تحلیل برنده باد و بیماریهای ناشی از باد است.
-برای بیماریهای ناشی از بلغم و سودا و باد مفید است همچنین برای بیماران مبتلا به بیماریهای مغزی ناشی از سردی و برای بیماران مالیخولیایی مفید است.
-این غذا برای بیماریهای کلیه و مثانه مفید است، البته مصرف آن و به ویژه مداومت به آن برای صفراوى مزاجان مضر است.
نکته: مداومت بر این غذا یا مصرف آن به قصد درمان نیازمند مشورت با درمانگر مجرب است.