اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قاضی زاده روز گذشته در برنامه «هیس! دانشجو فریاد نمی زند» که با موضوع بررسی جریان دانشجویی پس از انقلاب در در دانشگاه کاشان برگزار شد، گفت:_امروز مولفه دانشجو و دانشگاه، حق جویی و حق طلبی، صاحب تحلیل و فکر بودن و بررسی شرایط کنونی کشور و جهان است.
وی افزود: واقعه تلخ کوی دانشگاه که در سال ۷۸ رخ داد، دانشجو باید از آن صیانت می کرد و باید از حق دانشجویان صیانت می شد.
دبیر فراکسیون حقوق بشر مجلس گفت: اوج فعالیت های دانشجویی در دهه ۷۰ بود، که این باعث شد در دهه ۸۰، دانشجویان آگاهانه به فعالیت بپردازند؛ اما بعد از آن دانشجویان را به کارهای تفریحی سرگرم کردند.
قاضی زاده با بیان اینکه باید معادلات سیاسی، فرهنگی و جهانی امروز را بدانیم، گفت: برنامه های دانشجویی نباید فقط معطوف به روز دانشجو باشد و برنامه هایی مثل مناظره، کرسی های آزاد اندیشی و.. باید دراولویت باشند؛ زیرا بحث های سوال برانگیز در تعالی دانشجو موثرخواهد بود.
وی با بیان اینکه استعداد و ظرفیت دانشجو را باید بر مدار اعتقادات، تعالی داد، گفت: به رشد و ارتقاء و تعالی یکدیگرکمک کنیم، جای آن هم جلسات دانشجویی، اردوهای دانشجویی و برنامه های دانشجویی است که تعالی بخش باشند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: یکی از دغدغه های اصلی کشور، موضوع اشتغال است که نسل جوان و تحصیل کرده بیشتر درگیر معضل بیکاری هستند، این به این دلیل است که گمان کردیم مدرک یعنی شغل! و مهارت ها را آموزش ندادیم.
قاضی زاده با بیان اینکه الزام کشور ایجاد فرصت های شغلی است، گفت: این موضوع تنها وظیفه دولت نیست، بحران بیکاری را می توان با اندیشه ورزی تا حدودی حل کرد.
وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم در کشور، صادقانه با مردم صحبت کنیم، مشکلات به راحتی حل می شود.علاوه براین، گذر زمان باعث می شود که افراد خالص از افراد ناخالص جدا شوند.
وی در پایان با بیان اینکه اصل معضلات کشور، معضلات اقتصادی است، گفت: دانشجو باید امید به آینده داشته باشد، مدرک شرط لازم است اما کافی نیست؛ بلکه قدرت و استعداد افراد نیز موثراست.