اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیر حسین ثابتی در میزگرد «انقلاب اسلامی؛ چالشهای پیشین و پیشرو» که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، در پاسخ به ادعای نقاشی با طرح این سوال که شما نخست علت حمایت منافقین از اصلاح طلبان در جریان فتنه ۸۸ را توضیح دهید، بیان کرد: اصلی ترین چالش انقلاب اسلامی از سال های گذشته تاکنون این بوده که ما نتوانسته ایم به اسلام عمل کنیم، در واقع به دلیل اینکه با نرم افزار لیبرالی عمل کرده ایم با ایده آل ها فاصله داریم.
وی با بیان اینکه اگر کسی برمبنای شاخص اسلام عمل کند در بعد سیاست خارجی و اقتصادی نگاهش با کسی که لیبرال بوده فرق می کند، افزود: انقلاب اسلامی از نگاه لیبرالی ضربه خورده است.
ثابتی با اشاره به اینکه ما پیش از انقلاب نوکر امریکا بوده ایم و الان برخی ها می خواهند به این وضعیت برگردیم، اظهار کرد: برخی ها دشمنی دشمن را باور ندارند؛ به عنوان مثال آقای ظریف در کتابی که چارچوب آن مبتنی بر پرسش و پاسخ از ایشان است می گوید که من تلاش می کنم که هیچ گاه از اصطلاح دشمن استفاده نکنم و یا اینکه در پاسخ به سوال خبرنگار که از او می پرسد بالاخره رابطه ما با امریکا چه می شود، پاسخ می دهد ما اختلاف اساسی با امریکا و غرب داریم؛ همان طور که دیگر کشورها دارند، اما این دشمنی نیست. در هر حرف ما این است که ما اول باید تضاد بین وزیر امور خارجه و جمهوری اسلامی را با این مواضعی که مطرح کرده است را حل کنیم و این یک چالش است.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران گفت: سوال ما از ظریف این است که آیا مشکل ما با امریکا مانند دیگر کشورها بوده و یا مشکل ما یک مشکل ماهوی است؟
وی بیان کرد: انقلاب اسلامی ما یک پدیده بازگشت به خود بوده که یک بعد آن «ما می توانیم» است، ولی سوال ما این است که چرا برخی ها می گویند آب گوشت بزباش. نظر من این است کسانی که می خواهند کشور را مدیریت کنند «ما می توانیم» را باور ندارند.
ثابتی در بخش دیگری از اظهارات خود در پاسخ به ادعاهای نقاشی بیان کرد: کسانی که رهبران مشروطه بودند بعدها گفتند ما اشتباه کردیم به عنوان نمونه طباطبایی در مورد مشروطه گفتند ما سرکه انداختیم و شراب شد و میرزای نایینی کتاب خود را در آب انداخت.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران خطاب به نقاشی گفت: شما از مصدق عبرت نگرفتید. در واقع مصدق با کمک آیت الله کاشانی یک حرکت کرد و جلوی استکبار ایستاد اما هنوز شما عبرت نگرفتید که مصدق از کجا ضربه خورد اگر الان او هم زنده بود شاید دیگر آن کارها را انجام نمی داد.
وی گفت: اصلی ترین چالش انقلاب عدم تجانس سخت افزار و نرم افزار است که این چالش نیز مقصر بیرونی ندارد چون تمام دولت های حاکم در کشور در ادوار مختلف از بنی صدر تاکنون از دل مردم بیرون آمده اند.
ثابتی با اشاره به اینکه در جمهوری اسلامی یکی از اشتباهاتی که مرتکب شده ایم این است که به جریان های غیراسلامی خیلی بها داده ایم افزود: چالشی که با روشنفکران لیبرال داریم این است که آن ها حرف های خود را در پوشش اسلام و با یک تفکر التقاطی ارائه می دهند.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با بیان اینکه امروز سکان کشور در دست لیبرال هاست و نماد آن هم روحانی است اضافه کرد: مگر می شود که در نظام اسلامی کدخدا بودن امریکا را پذیرفت.
وی با بیان اینکه البته روحانی در حد و اندازه ای نیست که او را نماد لیبرال در کشور بدانیم، اضافه کرد: من نگفته ام که آقای روحانی نظریه پرداز لیبرالی است، بلکه سیاست های آنها متاثر از لیبرالیسم است.
ثابتی خطاب به نقاشی بیان کرد: شما نمی توانید مدعی احترام به رای و حقوق مردم باشید، اما سال ۸۸ به خاطر رای نیاوردن به کف خیابان ها بریزید و در سال ۹۲ که رای می آورید بگویید دمکراتیک ترین انتخابات کشور برگزار شده است؛ در هر حال شما کوچک ترین صداقت در برابر رای مردم ندارید.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با بیان این که یکی از نمونه های اشرافی گری سیاسی در کشور این بوده که برخی ها تلاش کردند ریاست جمهوری هاشمی با دستکاری در قانون اساسی مادام العمر شود، اما رهبری این اجازه را ندادند افزود: معتقدیم که اشرافی گری یکی از آفت های پیش روی انقلاب است اما به این هم اعتقاد داریم که هر جا فسادی رخ نداده در آنجا تفکر انقلابی حاکم بوده است.