به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «محمد پرورش» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران در نشست مشترک با اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به دنبال یک ردیف وام به ارزش 300 میلیون یورو برای توسعه و راه اندازی تصفیه خانههای فاضلاب برای شهرهای استان تهران هستیم که امیدوارم نمایندگان مجلس با این پیشنهاد موافقت کرده، آن را در صحن علنی مطرح کنند و به تصویب برسانند.
وی افزود: این 300 میلیون دلار اعتبار برای اجرای پروژههای شهرهای استان تهران پیشبینی شده که قرار است در جریان بررسی لایحه بودجه سال 1396 مطرح شود.
پرورش تصریح کرد: برای تامین منابع مالی طرح فاضلاب تهران از محل مصوبه تبصره ٣ شورای اسلامی شهر بهره بردیم اما می توانیم برای تصفیهخانهها از ردیف ملی و بودجه برای اجرا استفاده کنیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه "آبفای استان تهران متعهد شده است مدل مالی شبکههای فاضلاب استان تهران را تقبل کند"، گفت: سالانه حدود 500 تا 600 کیلومتر شبکه فاضلاب در تهران اجرا میشود.
وی افزود:در اجرای یک متر شبکه فاضلاب در تهران موانع بیشتری نسبت به سایر شهرهای کشور داریم که بخشی از این موانع به مشکلات مربوط به مجوز حفاری برمیگردد.
پرورش با بیان اینکه "سرانه تصفیهخانه فاضلاب در کشور سه میلیونریال و با در نظر گرفتن هزینههای شبکه به پنج تا شش میلیونریال میرسد"، گفت: جمعیت تحت پوشش شبکه فاضلاب در شهر تهران 60 درصد و برای استان تهران 20 درصد است که این عدد نمیتواند آمار خوبی برای استان باشد چرا که فاصله زیادی میان شهرهای استان نیست و باید هر چه سریعتر این درصد را بالا ببریم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران خاطرنشان کرد: اگر منابع مالی تامین شود می توان بحث فاضلاب در شهر تهران و استان تهران را در طول سه تا پنج سال تکمیل کرد اما اگر منابع مالی تامین نشود این موضوع 20 سال به طول خواهد انجامید.