اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالمجید مصلح، رئیس دانشگاه خلیج فارس در آئین اختتامیه همایش ملی میراث مشترک زبان، ادبیات و فرهنگ فارسی و عربی در حوزه خلیج فارس در دانشگاه خلیج فارس گفت: برای جذاب شدن و تقویت این رشته ها باید بازنگری در واحدهای درسی متناسب با پاسخگویی به نیازهای جدید انجام شود.
وی افزود: زبان عربی به نوعی زبان دوم در جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود که تقویت و توجه به آن از اهداف مدنظر است و هرگونه کوتاهی در زمینه آموزش این زبان و رشته ما را از هدف خود دور و به این زبان در کشور آسیب خواهد رساند.
رئیس دانشگاه خلیج فارس تصریح کرد: بوشهر و دانشگاه خلیج فارس کانون مناسبی برای اتصال به دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس است که می تواند با زبان های فارسی و عربی پیوند دهنده این مناطق به هم باشد.
مصلح ادامه داد: صرف نظر از مرزهای جغرافیایی در واقعیت پیوند عمیقی بین مردم ساکن شمال و جنوب خلیج فارس وجود دارد.
وی گفت: نوع مبادلات فرهنگی و زبانی در این مناطق گزینه های مناسبی برای بررسی و پژوهش هستند که بمیراث مشترک زبان، ادبیات و فرهنگ فارسی و عربی در حوزه خلیج فارساید در این زمینه بستر های لازم فراهم و اقدام شود.
رئیس دانشگاه خلیج فارس خاطرنشان کرد: زبان و ادبیات هویت فرهنگی هر کشوری است که باید زمینه فعالیت بهتر و بیشتری را برای علاقه مندان به آن فراهم کرد تا مخاطبان، دانشجویان و فعالان بیشتری در این زمینه جذب کند.