اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
صفرپور در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: با توجه به رویکرد ناکارآمد دولت در تحقق اقتصاد مقاومتی، مردم باید تصمیم بگیرند که آیا دولت آینده هم می تواند با این رویه حرکت کند، یا باید شیوه جدیدی را در پیش بگیرد.
وی افزود: بحثی که وجود دارد این است که از نظر نیروهای انقلابی، دولت فعلی فاقد تفکر انقلابی است و مشی لیبرال را در حوزه های فرهنگ، اقتصاد و سیاست خارجی دنبال کرده است؛ در واقع در این دولت شاهد تقابل انقلابی در برابر کشورهای زورگو نبوده ایم.
دبیر تحکیم وحدت دانشگاه امیرکبیر گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک کشورمان در منطقه، فردی باید به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود که به تمام آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی که امام خمینی(ره) بیان کردند و رهبر معظم انقلاب نیز بر اساس آنها در حال هدایت کشور هستند، ایمان داشته باشد و دقیقا آنها را سرمشق خود قرار دهد.
صفرپور با تاکید بر اینکه دولت آینده باید در اقدام و عمل دارای روحیه جهادی باشد، اظهار کرد: کشورمان سالها با استفاده از ابزاری مانند حکومت طاغوت مورد استعمار قرار گرفته و از مسیر پیشرفت عقب مانده است؛ بنابراین ضرورت دارد تا دولتی روی کار بیاید که بتواند در مقابل دشمنان ایستادگی کرده و با روحیه جهادی، تفکر انقلابی و مدیریت قوی به پیشرفت کشور سرعت و شتاب ببخشد.
وی با تاکید بر اینکه کشور نیازمند روی کار آمدن دولتی با تفکر انقلابی و روحیه جهادی است، اضافه کرد: مسئله اقتصاد از مسائل مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است؛ بنابراین از کاندیداهای ریاست جمهوری خواهیم پرسید که برنامه آنها در حوزه اقتصاد چیست؟ در زمینه اقتصادی قرار است که چگونه کشور را اداره کنند؟ در زمینه اقتصاد مقاومتی چه برنامه ای دارند؟ و چگونه می خواهند در راستای اجرای چشم اندازها و برنامه های اقتصادی کشور عمل کنند؟ با وجود تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر تحقق اقتصاد مقاومتی، اما این مهم فقط لقلقه زبان دولت بوده و شاهد اجرای برنامه خاصی از سوی دولت نبودیم.
دبیر تحکیم وحدت دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه در حوزه فرهنگی متاسفانه شاهد ولنگاری فرهنگی هستیم، اضافه کرد: فضای مجازی به یکی از ابزار اصلی برای به انحراف کشاندن جوانان کشورمان تبدیل شده است؛ بنابراین دولت آینده باید به صورت شفاف برنامه خود را برای ساماندهی این فضا اعلام کند.
صفرپور با اشاره به اینکه در حوزه سیاست خارجی انقلاب اسلامی همواره مقتدر بوده و همین اقتدار موجب شده تا کشورهای مستضعف به انقلاب اسلامی امید داشته باشند، تصریح کرد: کسانی که قصد دارند به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری وارد عرصه شوند باید بگویند که چگونه می خواهند این اقتدار را حفظ کنند و چه دیپلماسی و با چه ویژگی هایی را در پیش بگیرند. در واقع باید از یک سو نحوه برخورد و رویایی با کشورهای مستکبر و زورگو را بیان کرده و از سوی دیگر مواضع خود در قبال جبهه مقاومت در سوریه، لبنان، غزه و دیگر کشورهای اسلامی را به صورت شفاف اعلام کنند.