اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ذوالفقار یزدان مهر با اشاره به عیادت از دانشجویان مسموم دانشکده فنی شهید باهنر شیراز گفت: روز گذشته از دانشجویان مسموم دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز عیادت به عمل آورده و از نزدیک در جریان اقدامات کمیته بحران قرار گرفتیم.
وی ادامه داد: در سلف سرویس و خوابگاه با دانشجویان گفتگو کرده و در جلسه کمیته بحران که با حضور رئیس، معاونان و حراست دانشکده فنی و معاون دانشجویی، دبیر منطقه هفت، رئیس اداره بهداشت و اداره تغذیه دانشگاه شیراز و معاون تسهیلات و صندوق رفاه دانشجویان، تشکیل شد، شرکت کردیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان خاطرنشان کرد: علویان مهر، رئیس دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز با ارایه گزارشی از روند حادثه، توضیح داد، دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابعاد مختلف را بررسی می کنند و نمونه برداری کرده و در حال بررسی منشاء آلودگی هستند.
یزدان مهر افزود: رئیس دانشکده همچنین اعلام کرد، ما همه احتمالات را بررسی و اقدامات پیشگیرانه، از جمله عفونت زدایی سلف سرویس، خوابگاه ها و اماکن آموزشی را انجام داده و هر روز این کار تکرار می شود و به خاطر ملاحظات کارشناسان سلف سرویس بهداشت و تغذیه، سلف پلمپ و پیمانکار معلق شده است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم دراین جلسه با تشکر از هماهنگی و هم افزایی صورت گرفته گفت: لازم است دانشگاه ها آیین نامه های، شورای کنترل و نظارت بر تغذیه دانشجویی را جدی گرفته و حتما از کارشناسان بهداشت و ایمنی مواد غذایی در تمام مراحل تهیه طبخ و توزیع مواد غذایی استفاده کنند و در قراردادهایی که با پیمانکاران منعقد می کنند، این مهم را لحاظ کنند.
وی ادامه داد: با توجه به سنتی بودن آشپزخانه ها که متاسفانه مشکل اکثر سلف سرویس دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور است، بودجه لازم را تخصیص دادیم تا با کمک دانشگاه فنی و حرفه ای نو سازی صورت گیرد.
یزدان مهر از همکاری دانشگاه شیراز، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بسیج دانشجویی، اورژانس شهر شیراز قدرانی کرد و افزود: خوشبختانه با مهار حادثه، تمام دانشجویان در سلامت به سر می برند و غذای د انشجویان از طریق دانشگاه شیراز طبخ و توزیع می شود.
وی درباره مشخص شدن علت اصلی حادثه گفت: سه روز دیگر منشاء آلودگی اعلام می شود و در دانشگاه یزد نیز موضوع مسمومیت دانشجویان در دو آزمایشگاه در حال بررسی است.