اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
قنبری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در مورد برگزاری برنامه های انتخاباتی در دانشگاه در ایام انتخابات، گفت: اولویت بسیج دانشجویی و برنامه های بسیج دانشجویی مثل سال های قبل بحث روشنگری است که مسائل را به دانشجویان ارائه دهیم.
وی افزود: سعی در آگاهی بخشی به دانشجویان را در دستور کار داریم که در قالب های مختلفی انجام می شود از قبیل کرسی های آزاداندیشی، نشریات، سخنرانی ها، بولتن ها، نشست ها و جلسات بصیرت افزایی در سطح دانشگاه ها و دانشکده ها و مساجد و سعی بر این است که فضا را منطقی کرد تا نظرات مختلف شنیده شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در ادامه، خاطرنشان کرد: سعی بر این است که فضایی ایجاد شود که همه افراد صحبت های خود را داشته باشند و تعداد زیادی نظرات خود را بیان کنند و این همان چیزی است که مقام معظم رهبری فرمودند که اجازه دهید دانشجویان صحبت های خود را داشته باشند تا هم تحلیل ها بیشتر شود و هم حق و باطل برای مردم آشکار شود و سعی مسئولان بسیج بر این است که بیشتر میدانی تر اقدام کنند.
قنبری در مورد سفرهای استانی کاندیداها به شهرهای مختلف، گفت: این یک فرصتی است برای کاندیداها تا راهکارهای خود را ارائه دهند و مردم هم این راهکارها را ببینند و درست را انتخاب کنند؛ این فرصت خوبی است که مقام معظم رهبری تاکید بر حضور حداکثری دارند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز، در ادامه در مورد فضا و نحوه انجام مناظره ها خاطرنشان کرد: نکته قابل بیان تفکر قشر دانشجو نسبت به کاندیداهاست و اینکه باید فضای مناظره به گونه ای باشد که مردم و کاندیداها بیایند و راهکارها را بگویند، دولت مستقر بیاید از برنامه ها و کارنامه فعلی خود دفاع کند و طرح های آینده خود را ارائه دهد. منتهی بعضی از کاندیداها فضا را طوری می کنند که فرصت برای این کار مهیا نمی شود.
وی با بیان اینکه متأسفانه بعضی کاندیداها برای تصدی کرسی ریاست جمهوری در دولت اسلامی هر کاری می کنند، تصریح کرد: این درست نیست که دست به هر روشی بزنند، برای اینکه فضا را احساساتی و غیر منطقی می کنند و گاها مردم را بترسانند و هر کاری کنند که خودشان را مطرح کنند و جنجال و هیاهو به راه بیندازند و از موارد غیر مستند و گاها تهمت، بی تجربگی و تمسخر وارد کار کنند و باید اجازه دهند که هم خودشان برنامه هایشان را بگویند و هم فرصت بیان برنامه ها به سایر کاندیداها را بدهند.
قنبری افزود: بعضی کاندیداها، هم سعی در ارائه برنامه به دور از این فضاها و نقد منصفانه داشتند و هم اینکه به چیزهای غیر مربوط به بحث مناظره جواب ندادند و برنامه های خود را گفتند که با توجه به این فضا کاملا متوجه می شویم که فلان کاندید به ما و مردم احترام می گذارد و هم مطلب خودش را می گوید و خودش را به نوعی گم نمی کند؛ در عین حال با متانت و روحیه بالا صحبت می کند و مردم هم متوجه این امر می شوند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز، در مورد سفرهای کاندیداها به استان ها گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری دل ها متعلق به خداست و خودش هم راضی می کند به این امر که دل ها به سمت فردی حرکت کند که به نفع نظام اسلامی است.
قنبری افزود: کاندیداها به این نکته توجه کنند که با هنجارشکنی ها و زیر سوال بردن اعتقادات مبانی کشور نمی توانند دیواری بین مردم و عملکرد بسیار ضعیف خود بکشند و ناکارآمدی خودشان را پشت این دیوارها پنهان کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز، در مورد سفرهای کاندیداها به استان ها خاطرنشان کرد: خوشبختانه این سفرها نکته مثبتی است که چرخشی به سوی سایر استان ها پیدا شده و به مردم توجه دارند.
قنبری در مورد واکنش افکار عمومی نسبت به این فرافکنی ها از سوی کاندیداها در مناظره های تلویزیونی، گفت: مردم ما از قشرهای مختلفی هستند منتهی خیلی ها حق بین هستند و متوجه می شوند. این امر مناسب نیست که با ناهنجاری هایی که تا کنون دیدیم مردم احساس ناامنی کنند و آرامش روانی مردم از بین برود که گاها با دو قطبی کردن بعضی مسائل که ساخته ذهن خودشان است مردم را دچار سردرگمی کنیم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در مورد توضیحات کاندیداها در حوزه اقتصاد در مناظره دیروز گفت: نماینده هایی که کاندید هستند باید برنامه های خود را ارائه دهند که در برنامه های چند ساعته خود غیر از مناظره ها نیز ارائه می دهند؛ منتهی بین کسانی که کاندیدای ریاست جمهوری هستند و بین آن دولتی که مستقر است تفاوت است.
قنبری گفت: دولت مستقر نباید مانند سایر کاندیداها صحبت کند. به نظر من صحبت ها و توضیحات ناکافی بود و خواستند با به حاشیه بردن بحث از پاسخ خیلی از موارد طفره روند؛ در صورتی که باید مسائل را روشن و شفاف گفت.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در پایان تصریح کرد: اینکه مدام بگویند ما در نیمه راه هستیم، درست نیست؛ بلکه نتایج را بگویند که مردم هم خوب متوجه قضایا می شوند و در فضایی که توسط کاندیداها ایجاد شد بعضی کاندیداها فضا را منطقی کردند و مسائل را خوب بیان و تحلیل کردند.