بیش از دو هزار کیلوگرم نان غیرمجاز در اصفهان جمع آوری شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان گفت: 2هزار و 84 کیلوگرم نان غیرمجاز از فروشگاه های اصفهان جمع آوری شد.
شهرام احتشامی افزود: نان های تولیدی بدون نام و نشانی و مجوز تولید هستند و مشخص نیست که این محصولات در چه کارگاهی تولید شده است.
وی آسیب های این نان ها را وابسته به میزان آلودگی، مواد اولیه و آلودگی ثانویه ناشی از نگهداری غیر اصولی این نان ها در ویترین مغازه ها دانست و گفت: کپک نان حاوی ماده سمی به نام آفلاتوکسین است که می تواند عوارضی مثل سرطان در پی داشته باشد.