دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی (ص) با بیان اینکه این جایزه در سطوح دانشآموزی، دانشجویی و دانشمندان جهان اسلام فعال شده است، گفت: دبیرخانه این جایزه در پارک فناوری پردیس مستقر است که در این پارک تاکنون ۲۰۰ شرکت دانشبنیان مستقر شدهاند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست سفیران مصطفی (ص) با حضور بیش از ۹۰ دانشجویان از کشورهایی، چون عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، نیجریه، پاکستان، بنگلادش، هند، استرالیا، اتیوپی، غنا و صربستان در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد.
این نشست با اهدافی، چون آشنایی بیشتر جامعه علمی با فعالیتهای جایزه مصطفی (ص) و توسعه علم و فناوری در جهان اسلام، بررسی راهکارهای بهرهبرداری موثر از شبکه علمی دانشمندان جهان اسلام توسط مجامع علمی و ایجاد ارتباط دانش پژوهان جوان و دانشجویان مجامع علمی با دانشمندان برجسته جهان اسلام همراه است.
مهدی صفارینیا و رئیس پارک فناوری پردیس، در نشست سفیران مصطفی (ص) پارکهای فناوری را به نوعی یک شهرک علمی دانست و افزود: در این پارکها موسسات تحقیقاتی و فناوری فعالیت میکنند، از این رو این نوع پارکها در بسیاری از کشورها ایجاد شده است.
وی با اشاره به فعالیت پارک فناوری پردیس اظهار کرد: این پارک فناوری فعالیت خود را از ۱۵ سال قبل آغاز کرده و تاکنون بیش از ۲۰۰ شرکت فناور در این مجموعه مستقر شدهاند.
صفارینیا برگزاری جایزه مصطفی (ص) را از جمله برنامههای پارک فناوری پردیس نام برد و یادآور شد: این جایزه در سطوح دانشآموزی، دانشجویی و دانشمندان جهان اسلام برگزار میشود.
در این نشست همچنین سیدعلی عمرانی، رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) به نقش جوایز علمی دنیا در توسعه علم و فناوری پرداخت و گفت: ایجاد شبکه همکاری از مهمترین برنامههای جوایز علمی دنیا است و جایزه مصطفی فقط به افرادی اعطا میشود که اثر برجستهای را ارائه داده باشند.
رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) ادامه داد: چشم انداز این جایزه ارتقای سطح امنیت، صلح، رفاه و سلامت جامعه بشری است و ماموریت این جایزه توسعه علم و فناوری در کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی است.
وی اظهار کرد: جایزه مصطفی (ص) این افتخار را دارد که از افراد مختلف در جهان اسلام در شورای سیاستگذاری خود بهرهمند شده است.
وی تامین منابع مالی جایزه مصطفی (ص) را از طریق وقف علم و فناوری دانست.