رئیس کنگره زخم و ترمیم بافت گفت: سوم تا پنجم آبان ماه در بیمارستان میلاد کنگره زخم و ترمیم بافت با حضور میهمانان داخلی و خارجی برگزارمی شود که امسال افزایش ۳۰ درصدی در تعداد مقالات ارسال شده به دبیرخانه داشتیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو مهدی طبایی رئیس کنگره زخم و ترمیم بافت در نشست خبری چهارمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت که ظهر امروز در ساختمان جهاد دانشگاهی برگزار شد گفت: به دلیل شرایط امروز جامعه و افزایش سن مردم و افزایش برخی از بیماریهای داخلی مانند دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی شاهد افزایش بسیار زیاد زخم هستیم طوری که یک چالش مهم در دنیا محسوب میشود در همین راستا سالانه کنگره بین المللی توسط مرکز تحقیقات لیزر و پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار میشود.
وی افزود: سوم تا پنجم آبان ماه در بیمارستان میلاد کنگره زخم و ترمیم بافت با حضور میهمانان داخلی و خارجی برگزارمی شود که امسال افزایش ۳۰ درصدی در تعداد مقالات ارسال شده به دبیرخانه داشتیم.
طبایی ادامه داد: برهمین اساس ۱۶۰ مقاله انتخاب شده که از این تعداد ۹۳ مقاله به صورت سخنرانی و ۶۷ مقاله در قالب پوستر ارایه میشود.
رئیس کنگره زخم و ترمیم بافت با بیان اینکه طبق مطالعات انجام شده میزان مرگ و میر به دلیل زخم پای دیابتی در ۵ سال آینده به ۴۵ درصد میرسد گفت: این آمار به گونهای است که میزان مرگ و میر ناشی از زخمهای سرطانی بیشتر از مجموع مرگ و میر ناشی از سرطانهای شایع میباشد.
وی ادامه داد: برهمین اساس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران امسال پژوهشکده زخم و ترمیم بافت را در راستای انجام تحقیقات بنیادی و بین رشتهای برای کمک به درمان افراد افتتاح کند که این امر پدیده خوبی است و امیدواریم شاهد نتایج مثبت آن باشیم.
در ادامه رضا حسین زاده جانشین دبیر علمی علوم پایه کنگره زخم و ترمیم بافت گفت: استفاده از تکنولوژی های جدید مانند نانو تکنولوژی برای کنترل عفونت های داخلی، تهیه زخم پوش های جدید مبتنی بر نانو و بایو تکنولوژی، درمان های پروتئینی، استفاده از دارورسان های نوین و استفاده از ترکیبات گیاهی بوم زیست ایرانی از جمله تکنولوژی های مهمی است که در این کنگره مورد توجه قرار می گیرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: سعی می شود در ابتدا با کنترل بیماری و سپس با به کارگیری روش های درمانی مناسب بهبود زخم را تسهیل کنیم که البته برای این امر در حال مطالعه و تحقیق هستیم.
در ادامه محسن فاتح دبیر اجرایی کنگره زخم و ترمیم بافت توضیح داد: در کنگره امسال به صورت ویژه بخش دانشجویی مد نظر قرار گرفته و بخشی نیز برای انتخاب ایده های برتر دانشجویی و اهدای جوایز به آنها داریم.
وی در ادامه بیان داشت: سه کارگاه تخصصی شامل روش های درمانی کمکی در ترمیم زخم و کینوتراپی و روش تدوین مطالعات پژوهشی در این کنگره برگزار می شود.