سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تکرار بیش از حد و اندازه اتهام زنی های مقامات آمریکایی علیه ایران نشان میدهد آنان یا از سر عمد و آگاهانه چشمان خود را بر روی واقعیت شکست های داعش در عراق و سوریه بسته اند یا از شکست این گروه تروریستی شگفت زده و نگرانند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا گفت: تکرار بیش از حد و اندازه اتهام زنیهای مقامات آمریکایی علیه ایران نشان میدهد آنان یا از سر عمد و آگاهانه چشمان خود را بر روی واقعیت شکستهای بزرگ داعش در دو کشور عراق و سوریه بسته اند یا از شکست این گروه تروریستی و از دست دادن قلمرو و خاک تحت تصرف آنها و سیطره بر برخی از مناطق عراق و سوریه به سختی شگفت زده و نگرانند.
قاسمی افزود: متهم کردن ایران به حمایت از تروریسم از سوی مقامات آمریکایی در حالی صورت میگیرد که ما همواره امنیت منطقه را امنیت خودمان دانسته ایم و بیش از پنج سال است، مسئولانه و با هدف کمک به حفظ ثبات و امنیت منطقه ای، در کنار ملتها و دولتهای عراق و سوریه ایستاده ایم تا امروز در کنار مردم نگران و قربانی کشتار، خشونت و ترورهای این گروه تروریستی در گوشه و کنار جهان، شاهد پایان دولت خودخوانده و تروریستی داعش در این دو کشور باشیم. هیچ کس و هیچ کشوری نمیتواند نقش سازنده و مثبت ایران در مبارزه با پدیده شوم تروریسم در منطقه و جهان را نادیده انگارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به رویکرد فریبکارانه و مبتنی بر اختلاف افکنی بین کشورهای منطقه توسط آمریکا در خاورمیانه که باعث ناامنی، پیچیده شدن اوضاع امنیتی، گسترش تروریسم و تنشهای بالفعل و بالقوه در این منطقه شده است، افزود: جمهوری اسلامی ایران بی توجه به اتهامات تکراری، بی پایه و بی اعتبار مقامات آمریکایی، همچنان تنها راه پاکسازی خاورمیانه از تروریسم و تنشها و جنگهای فاجعه بار و ویرانگر را گفتگو، همکاری و اعتمادِ بین کشورهای منطقه دانسته و آن را تنها گزینه و انتخابی میداند که میتواند ثبات کشورها و امنیت مردم منطقه را در آینده نزدیک تضمین کند.
قاسمی به کشورهای فرامنطقهای توصیه کرد اگر نمیتوانند نقش سازنده و موثری برای پایان مصائب انباشته شده و دردها و رنجهای مردم این نقطه از جهان ایفا کنند، به اختلاف افکنی و سیاست ایجاد ترس و تهدیدهای ساختگی بین کشورهای منطقه و در نتیجه، افزایش بی اعتمادی بین کشورهای خاورمیانه دامن نزنند. بی شک امنیت، آرامش و محترم دانستن حق حاکمیت کشورها و عدم مداخله در امور داخلی آنان و مبارزه با تروریسم و نداشتن استانداردهای چندگانه به سود تمامی کشورها و مردم جهان است.