مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رامسر گفت: نقش مردم هم به عنوان تولید کننده و هم به عنوان مصرف کننده، اصلیترین نقش برای تحقق شعار سال است و کلید حل مشکلات ابتدا به دست مردم است.
افشین جلالی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رامسر در گفت و گو با خبرنگارگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو با توجه به نام گذاری سال ۹۷ به "حمایت از تولید ایرانی" از سوی مقام معظم رهبری گفت: استقلال، آزادی، مردم سالاری که از ارزشهای اصلی انقلاباند، بوجود آورنده آنها مردماند نه مسئولان، از موانع مهم عدم پیشرفت، عیوب اساسی در سبک زندگی مردم است که مربوط به مسئولین نمیشود و مربوط به آحاد مردم است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رامسرمطرح کرد: این مشکلات مانند مصرفگرایی، اسراف، زیادهروی، زیادخرج کردن، رفاهطلبی افراطی، برندگرایی و اشرافیگری (که از طبقات بالای جامعه سرریز میشود به طبقات پایین جامعه) هستند و مردم باید این مشکلات را در زندگی خود برطرف کنند و این وظیفه آنهاست نه مسئولان.
افشین جلالی تصریح کرد: نقش مردم هم به عنوان تولید کننده و هم به عنوان مصرف کننده، اصلیترین نقش در شعار سال است و کلید حل مشکلات ابتدا به دست مردم است و در درجه دوم در دست مسئولان قرار دارد.
وی با اشاره به وضعیت فساد در جمهوری اسلامی و نقش آن در جلوگیری از بهبود تولید ملی و لزوم مبارزه برای ریشه کنی فساد در کشوربان کرد: فساد برخلاف تمام تبلیغات صورت گرفته در کشور رایج نیست، فساد داریم، اما کم، البته همان مقدار کم هم مضر است، آدمهای مومن و درستکار در مجموعه مدیریتی زیادند البته یک تعدادی فاسد هم داریم مبارزه جدی با فساد نیازمند است، نه یک سر و صدایی بوجود بیاید و سپس خاموش شود یکی از مشکلات کشور عدم مبارزه جدی با فساد است، که لوازم این مبارزه در دست مسئولان است.
این فعال دانشجویی در ادامه افزود: مسئولینی که دچار کم کاری و تنبلیاند و مسئولینی که در برابر بیگانه منفعلاند و نسخه بیگانه را بیشتر قبول دارند، خود باعث فساد میشوند. مردم برخلاف مسئولین در برابر بیگانه اتحاد دارند. فساد خود زمینه اتفاقات و سوءاستفادههای بزرگتری است، نمونه اش اعتراضات اولیه دی ماه ۹۶که ابتدا در مورد فساد بانکی بود، ولی سپس ضد انقلاب و بیگانه از آن استفاده کرده و آن را به اغتشاش کشیدند. اگر مسئول مفسد نباشد و چشم به خارج نداشته باشد، قطعا برای تولید داخل میجنگد و از هیچ تلاشی دریغ نمیکند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رامسر در خصوص روحیه خود باوری در تولید ملی خاطر نشان کرد: از دیگر ارزشهای اصلی انقلاب اعتماد به نفس ملی و خوباوری ملی است، که همان روحیه ما میتوانیم میباشد مهمترین چالش کشور یک چالش ذهنی است که آن عدم باور به ظرفیتها و ثروتها (چه انسانی و چه طبیعی) میباشد، ما در کشور استعدادها و ظرفیتهای بسیار گسترده، اما استفاده نشده داریم، درون زایی در اقتصاد که همان چشم به بیرون نداشتن است با خودباوری محقق میشود.
افشین جلالی با اشاره به بکارگیری جوانان در مدیریت کشور و اهمیت آن برای مقام معظم رهبری به تصریح کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر میفرمایند که مشکلات به توفیق الهی و به هدایت الهی به دست جوانها قابل حل است و با ابتکار جوانها، با حضور جوانها، با حضور مدیران فعال و پرکوشش ان شاءالله از امکانات کشور استفاده کنیم در جمع ۱۲ اقتصاد اول دنیا قرار میگیریم».
وی افزود: اولین مانع عدم تحقق این امر به نظر من باور نداشتن برخی مسئولین است شایدم اکثرا در مدیریت مهم، هرجا جوانها باشند، مدیریت یک مدیریت بانشاط خواهد بود و باید از جوانان ما در سطوح بالای مدیریتی استفاده شود.
این فعال دانشجویی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری از کلید واژه تعصب برای جوانها به مانند تیم فوتبال نام بردند. این عمق نگاه رهبری رو میرسوند. «من طرفدار تیم ملی ایران هستم و ایران در مقابل تیم ملی اسپانیا در جام جهانی حاضر است ... تیم ملی ایران به هر صورت که بازی کند چه ببرد و چه ببازد، چه خوب بازی کند چه بد بازی کند، من باز هم طرفدار آن هستم، برای تولید داخلی در مقابل خارجی هم باید همین گونه باشد».
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رامسر با اشاره به راهکارها و نقش بسیج دانشجویی در تحقق شعار سال و بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: تشکل دانشجویی باید حرکتش در جهت کیفیت بخشیدن به ارزشهای دین و انقلاب باشد ارزشها مانند استقلال خودباوری_اعتماد به نفس ملی، آن کسی که آماده است در جهت تحقق آرزوها و آرمانهای مادی و معنوی مردم کشور تلاش کند، در هر پست و مقامی باشد بسیجی است، مقام معظم رهبری دانشجو را ناظر به آینده و متعلق به آینده و آینده را متعلق به او میداند و همچنین در نشریه خط حزب الله به زیبایی بیان شد که «جوانان محکمتر از فولاد و عنصری که اسیر وضع موجود نمیشود و با امید و تلاش کار انقلاب را پیش میبرد».
افشین جلالی در خاتمه با اشاره به به وصیت نامه امام بزرگوار گفت: بر دولتها و دست اندرکاران است؛ چه در نسل حاضر و چه در نسلهای آینده که از متخصصین خود قدردانی کنند، و آنان را با کمکهای مادی و معنوی تشویق به کار نمایند.