رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گفت: دانشگاه فنی و حرفهای یک دانشگاه تقاضا محور و کار آفرین بوده و آموزشهای مهارتی یکی از آموزشهایی است که با صنعت، کشاورزی، خدمات و اشتغال و تولید رابطه تنگاتنگ دارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای درباره راه اندازی رشتههای مورد نیاز استانهای مختلف گفت: مجوز شورای برنامه ریزی درسی برای برقراری رشتههای مورد نیاز هر استان، از وزارت علوم اخذ شده که بر اساس آن استانها میتوانند با توجه به نیازهای بازار کار و نیازهای مهارتی خود در کنار صنعت، خدمات و کشاورزی، واحدهای درسی خود را ارائه دهد.
وی با اشاره به رابطه تنگاتنگ دانشگاه فنی و حرفهای با اشتغال و تولید افزود: دانشگاه فنی و حرفهای یک دانشگاه تقاضا محور و کار آفرین بوده و آموزشهای مهارتی یکی از آموزشهایی است که با صنعت، کشاورزی، خدمات و اشتغال و تولید رابطه تنگاتنگ دارد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشورخاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشگاه فنی و حرفهای تنها دانشگاه کشور است که مجوز توسعه رشته و فضای آموزشی را دارد.
صالحی عمران با اشاره به اهمیت ارتباط دانشگاه فنی و حرفهای با بازار کار گفت: بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفهای به طور مستقیم وارد بازار کار شده به طوری که در برخی رشتهها صد در صد و در برخی دیگر بالای ۶۰ درصد از فارغ التحصیلان به طور مستقیم جذب بازار کار میشوند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۷۳ دانشکده و آموزشکده در سراسر کشور زیر نظر دانشگاه فنی و حرفهای وجود داد که بیش از ۲۰۰ هزار دانشجو در ۱۵۰ رشته تحصیلی در آنها فعالیت دارند.
وی از وجود۹۶ رشته در مقطع کاردانی در کشور خبر داد و افزود: بیش از ۷۰ درصد مواد درسی دانشگاه عملی و تنها ۳۰ درصد آنها نظری است.