قنبرپور اظهار داشت: نمایشگاه امسال شامل 4 بخش غرفهها، رویدادهای تجاری،رویدادهای ترویجی و ارائه خدمات سرمایهگذاری مشترک است همچنین امسال هیاتهای تجاری از 8 کشور خارجی به نمایشگاه اعزام میشوند و تلاش میکنیم فناوریهای ایرانی را به نمایش بگذاریم یک پایگاه خلاقیت نیز در نمایشگاه ایجاد میشود و پیشبینی شده تعداد زیادی استارتآپ خارجی نیز در نمایشگاه شرکت کنند. به طور کلی،150 استارتآپ، 50 مخترع، 20 سرمایهگذار خطرپذیر،20 شتابدهنده، 120 شرکت فناور و 40 سرمایهگذار اولیه در این نمایشگاه حضور مییابند.
وی ادامه داد: پیش بینی میشود طی ۳۰ ساعت برگزاری نمایشگاه اینوتکس ۶ هزار نفر از نمایشگاه بازدید داشته باشندهیاتهای تجاری که سطح فناوری آنها از کشور ما پایینتر است برای تعاملات بین المللی در نمایشگاه حضور مییابند که گرجستان، قزاقستان، عمان، عراق، ترکیه، پاکستان، لهستان و اندونزی از جمله این کشورها هستند.
در ادامه علی هزاوه عضو اتاق فکر برگزاری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۸ گفت: در این دوره از نمایشگاه ۱۵۰ استارت آپ، مخترعان و نوآوران، شرکتهای نوآوری استارت آپی سراسر کشور هستند و سرمایه گذاران در دو بخش سرمایه گذاری جسورانه و فرشتگان کسب و کار در نمایشگاه برای حمایت از طرحهای فناورانه حضور مییابند.