به گزارش خبرنکار سیاسی خبرگزاری دانشجو، صبح روز دوشنبه بازاریان در اعتراض به نوسانات بازار، دست از کار کشیدند و در محدوده بازار تجمع کردند. روز قبل ازآن هم این اقدام در بازار موبایل تهران (چهارراه استانبول) نیز صورت گرفت؛ اعتراضی که با حضور جمعی ۴۰ ۵۰ نفره در پاساژ علاءالدین و تشویق و تهدید سایر کسبه به بستن مغازهها آغاز شد و به تعطیلی کل پاساژ علاءالدین و پس از آن چارسو منجر شد.
به گفته برخی منابع آگاه برخی افراد غیرمسئول و با هویت نامشخص در شلوغیها و اعتراضات به وجود آمده دخالت داشتند؛ چرا که به گفته کسبه، این افراد نه تنها کسبه معترض را بعضا به زور به جمع خودشان که در حال اعتراض بودند اضافه میکردند، بلکه کرکرههای هر مغازهای که هنوز تعطیل نشده بود را نیز به اجبار پایین میکشیدند و از کسبه میخواستند تا آنها را باز نکنند!
این افراد پس از ناامید شدن از ایجاد درگیری و اغتشاش در بازار تهران، به خیابانهای اطراف آمده به سوی میدان اصلی اطراف بازار حرکت کردند. در یک نمونه، تعدادی از این افراد در خیابان جمهوری و لالهزار اقدام به تخریب و آتش زدن اموال عمومی، کیوسکهای انتظامی، موتورسیکلتهای مردم، سطلهای زباله و . . . کردهاند.
همچنین به گفته منابع آگاه عدهای سازماندهی شده از خارج از تهران در این تجمع حضور داشتند و با سر دادن شعارهای ساختار شکنانه اقدام به برپایی آشوب و تخریب اموال عمومی کردند که نیروی انتظامی نهایتا آنها را متفرق کرد.
با انتشار خبر تجمع چندساعته در بازار تهران مریم رجوی سرکرده گروهک منافقین نیز با انتشار مطالبی در توئیتر از اغتشاشگران حمایت کرد. وی در این توئیت نوشت: "عموم اصناف و کسبه را در سراسر کشور به حمایت از بازاریان معترض و بهپاخاسته تهران فرامیخوانم".
مریم رجوی در اغتشاشات دیماه سال گذشته در برخی شهرهای کشور نیز، با انتشار یک پیام ویدئویی مدعی شد که "اکنون زمان گسترش و جهش کانونهای شورشی است" و قصد داشت به گسترش آشوبها دامن بزند.
گروهک منافقین که از 30 خرداد سال 60 شورش مسلحانه علیه ملت ایران را آغاز کرده است و بیش از 17 هزار نفر از مردم و مسئولان کشور را در عملیاتهای تروریستی بهشهادت رسانده، در فتنه 88 نیز با صدور بیانیه از اغتشاشات خیابانی در داخل کشور حمایت کرده بود.