بازیگر نقش حامد در سریال «پدر» گفت: اصولا وقایع غمگین چند قسمت اخیر بینندگان را متاثر کرده است، ولی اتفاقات جذابی در راه است و امیدوارم همچنان مشتاقانه داستان را دنبال کنند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با دعوت اداره کل روابط عمومی صدا و سیما، کارگردان، نویسنده و بازیگران مجموعه «پدر» فرصت یافتند تا به صورت تلفنی با بینندگان این سریال صحبت کنند و به سوالات و نقدهای آنها پاسخ دهند.
حامد عنقا نویسنده و تهیهکننده این مجموعه بهرهگیری از آیات قرآن در طول داستان را هدفمند دانست و گفت: تک تک آیات قرآن مسیر زندگی ما را نشان میدهد. در این سریال تلاش کردیم با بهرهگیری از آیات مختلف و روایاتی که در مناسبتهای مختلف از زبان حاج علی میشنویم این مسیر را نشان دهیم.
وی موفقیت سریال «پدر» را به برکت کلام قرآن دانست و گفت: خوشبختانه کار در همان قسمتهای اول دیده شد و فضای مجازی و نقدهای رسانهها، سریال را به بیننده معرفی کرد.
تهیهکننده سریال «پدر» حضور در واحد ارتباط با مخاطبان را فرصتی مغتنم دانست و گفت: پیشتر نیز در شرایطی مشابه قرار گرفته ام و فکر میکنم کار بسیار خوبی است که به عنوان برنامه ساز بتوانیم با مخاطبان گفت و گویی تلفنی داشته باشیم.
سینا مهراد بازیگر نقش حامد نیز در میان گفتوگوی تلفنی فرصتی یافت تا به سوالات ما پاسخ دهد. وی تجربه حضور خود در واحد ارتباط مردمی را فراتر از انتظار دانست وگفت: به نظر میرسد مخاطبان ۱۶۲ در وهله اول از اینکه با بازیگر مجموعه صحبت میکنند شگفت زده میشوند خوشحالم که امروز توانستم با مردم گفتگو کنم. وقتی صدای جیغ مردم را پای تلفن میشنوم که نامم را صدا میزنند، احساس شعف میکنم و خوشحالم که میتوانم با بینندگان گفتگو کنم.
حامد سریال «پدر» از بینندگان خود به خاطر بخشهای غمگین مجموعه عذرخواهی کرد و افزود: اصولا وقایع غمگین چند قسمت اخیر بینندگان را متاثر کرده است، ولی اتفاقات جذابی در راه است و امیدوارم همچنان مشتاقانه داستان را دنبال کنند.
مهراد در ادامه واکنش مردم به مرگ حامد را نقطه قوت کار دانست و گفت: همه میپرسند یعنی حامد واقعا فوت کرده است. باید بگویم این اتفاق در قصه پیش بینی شده، ولی این وعده را به بینندهها میدهم تا آخر مجموعه حضور خواهم داشت.
مسعود فروتن بازیگر نقش منفی داستان از بازیگرانی بود که از همان ابتدا شروع به پاسخگویی به تماس گیرندگان کرد و با خوشرویی با مردم خوش و بش کرد. وی در لحظاتی کوتاه تلویزیون را مدیومی پر بیننده توصیف کرد و گفت: نقش منفی در این سریال بعد از کار اجرا تجربهای لذت بخش و پر مخاطره بود و کارگردانی خوب توفیقی در ایفای آن به من کمک کرد.
وی افزود: وقتی در خیابان مردم عادی به من اعتراض میکنند که چرا نمیگذاری دو جوان بهم برسند، متوجه میشوم که کار خوب و باورپذیر از کار درآمده است و در نقش خود موفق بوده ام.
فروتن به تجربه پیشین خود در سینمایی «۳۶۰ درجه» اشاره کرد و گفت: همان طور که گفتم تلویزیون به دلیل وسعت مخاطب جایگاه ویژهای دارد و تولید اثار خوب در این مدیوم به فرهنگ سازی و هدایت نسلها منجر میشود.
بهرنگ توفیقی کارگردان «پدر» حضور در واحد ارتباط مردمی را اتفاقی شیرین و مبارک دانست و گفت: اصولا بهترین اتفاق برای یک برنامه ساز خوب دیده شدن است و خوشبختانه این مجموعه مخاطب خود را پیدا کرد.
وی اضافه کرد: گفتوگوی بی واسطه با بیننده باعث شده تا با نقدها و نظرات مخاطب آشنا شویم و من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتهام.
ریحانه پارسا بازیگر نقش لیلا نیز به نظر میرسید در هم صحبتی با مخاطب به شوق آمده وی اولین تجربه بازیگری خود را بسیار خوب دانست و گفت: کار در کنار عوامل حرفهای به من فرصت داد تا دیده شوم.
پارسا در مورد سوالات تلفنی بینندگان تاکید کرد: همچنان همه علاقهمندند تا انتهای داستان را بدانند، پاسخم به این گروه از دوستان این است که اتفاقات جذابی در راه است، بنابراین توصیه میکنم کار را تا پایان دنبال کنید.
نیما رئیسی بازیگر نقش مسعود از مخاطبان با ذوق تلویزیون یاد کرد و گفت: حضور یک مجموعه موفق همواره در جامعه ما نمود بیرونی دارد. به عنوان مثال همه به یا داریم در زمانی که «میوه ممنوعه» پخش میشد، چقدر مردم درگیر کار میشدند.
وی از نقش غافلگیر کننده خود در طول داستان خبر داد و گفت: بسیاری مرا در نقشهای مثبت به یاد دارند حضور در نقشی با ویژگیهای مسعود این امکان را داد تا از قالبها عبور کنم.
وی گفتگو با بینندهها را شگفتانگیز خواند و گفت: چنین حرکتهایی برای هر دو طیف برنامهساز و بیننده جذاب است و به آنها فرصت میدهد تا از دیدگاههای یکدیگر آگاه شوند.