گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-زینب سادات میرسلطانی؛ ماجرای این چهار حرف FATF چیست؟ شاید اگر امروز در محل کار و فضای عمومی با صدای بلند بگویی «کسی میداند اف ای تی اف چیست؟» افراد کمی اطلاعات کافی از آن داشته باشند، و عده ای دیگر هم فقط با تعجب نگاه کرده و سکوت میکنند.این ها فقط یک حدس نیست.این کار را در فضای عمومی انجام دادیم و واکنش مردم در این رابطه را شاهد بودیم.در این مشاهدات، تعداد کثیری از آن افرادی بودند که اطلاعی از این چهار حرف نداشتند.
ما برای آن ها بصورت ساده این چهار حرف را شرح دادیم و با توجه به ارایه اطلاعات در این مورد به آنها، منتظر نظرات آنها شدیم.
یکی از آنها سوال هوشمندانه ای کرد و گفت: «اگر این کارگروه غربی و یا جهانی مخالف تامین تروریست است پس باید مطلع باشد که در عملیات تروریستی الحوازیه و یا حمله داعش به مجلس شورای اسلامی، منابع مالی گروه های معاند از کجا بوده است؟»
دیگری که به گفته ی خود از افرادی بود که رییس جمهور منتخبش روحانی بوده است با تعجب از اینکه تمامی حساب های ارزی ایران زیر ذره بین این کارگروه بوده است، کارگروهی که یکی از ناظران آن، کشور عربستان است است،گفت:«روحانی خود وعده داده بود که هیچ ارگانی به حساب های شهروندان دسترسی نخواهد داشت، حال برای چه ما باید اجازه دهیم عربستان بر معاملات ارزی کشور ایران نظارت کند؟عربستانی که خود اذعان کرد حامی تروریست های تکفیریست!!»
در توییتر اما ماجرای FATF داغتر است. در این گزارش نگاهی انداختهایم به مهمترین واکنشهای فعالین فضای مجازی درباره این کنوانسیون پرحاشیهی چهار حرفی!
تاوان برجام بی فرجام تاکی؟
محسن غلامی FATF را اول ماجرا دانسته و میگوید این کنوانسیون برای اطمینان غرب از خلع سلاح کشور است و در همین راستا بعضی نمایندگان مجلس و دولتی های خوش خیال برای حفظ برجام به هر بهانه ای از سوی غرب تن میدهند، حتی FATF.
خیانت که حتما نباید کاپیتولاسیون باشد!
این را فهیمه کاظمی درباره FATF میگوید و آن را ننگین و جنایت بارتر از قرارداد کاپیتولاسیون میداند.
اگر این دنیا جنگل نبود...
"مصداق تروریست دست خودشونه و ماهم تلاش داریم با مصداق اونا اعتمادشونو جلب کنیم" قسمتی از توییت حمیدرضاصالحی را خواندید.او درباره بی قانونی دنیا و مغایرت قوانین FATF نوشته است.
و همچنین عدم اجرای FATF در کشورهای اروپایی را با مثالی از کشور فرانسه که خود حامی علنی تروریست میباشد را توییت کرده است.
سربه زیر یا سر در زیر ، مساله این است!
محمد رضا نصیری اصلاح طلبان را زمانی که از آنها میپرسند به کنوانسیون FATF رای دادید یا خیر را اینگونه تصور میکند.
همیشه پای یک مذاکره مخفیانه درمیان است...
همیشه در زمان های حساس و اتفاقات سخت برای کشور سوالاتی برای عموم پیش می آید که حق مسلم آنهاست، خصوصا افرادی که از مذاکرات مخفیانه دل خوشی ندارند.مرتضی داوودی یکی از این افراد است،او از رابطه بین سفر روحانی به نیویورک و تصویب ضرب الاجلی FATF سوال کرده او احتمال میدهد برای جلب نظر استکبار جهانی اتفاقاتی در حال وقوع است.اتفاقاتی از جنس مذاکرات مخفیانه...
سال98:قرار نبود FATF شق القمر کند
حسین ظفری از سال 92 میگوید، از مذاکره وچرخیدن چرخ اقتصاد و وابستگی این دو باهم و به سال 94 و برجامی نافرجام که وعده ی برداشته شدن تحریم هارا بهمراه داشت میرسد،
و همچنین در سال 96 پالرمو و وعده رفع مشکلات اقتصادی...
اما در سال97 ناگهان دولتمردان این جمله را درباره برجام گفتند:قرار نبود برجام مشکلات را حل کند.
و در ادامه آینده FATFرا اینگونه پیش بینی کرد:سال97 FATFتصویب شود اقتصاد متحول میشود
سال98:قرار نبود FATF شق القمر کند.
FATF یعنی ارائه محرمانه ترین اطلاعات ایران به غرب وحشی
در میان تمام نقدها درباره FATF تنها سوال هایی که جواب درستی برای آن یافت نمیشود تلنگریست برای افرادی که فکر میکنند همه چیز را درباره لوایح و پشت پرده های آن میدانند،برای مثال سوال ریحانه عسگری ،او پرسیده است که چرا ما باید محرمانه ترین اطلاعاتمان را در اختیار غربی قرار بدیم که حتی واردات دارو را به کشور ما تحریم کرده؟
FATF منافقین را تروریست نمیداند/دلیلی محکم برای ننگین بودن این معاهده
وقتی سازمان ملل و حقوق بشر دربرابر جنایات عربستان، اسراییل وداعش سکوت میکند و جامعه جهانی نیز بخاطر منافعش موضعی دراین باره نمیگیرد، از طرفی تمامی اسناد و شواهد و حتی اعترافات کشورهای جنایت کار نشان میدهد که گروه های تروریستی در کشورهای سوریه یمن و فلسطین از طرف همان کشورهاحمایت مالی میشوند؛ نکته ای بسیار جالب در همین مورد از احمد بینایی:FATF ، سازمان منافقین و شخص مریم رجوی را جزو تروریست نمیدونه،دیگه دلیل ازین محکم تر برای ننگین بودن این معاهده؟
نظرات مثبت و منفی در ارتباط با FATF در فضای مجازی یا حقیقی،رسانه های حامی و مخالف دولت و یا رسانه های غربی و معاند بسیار است، اما با اندکی تامل در محتویات این رسانه ها و چرایی جهت گیری و جهت دهی آنها میتوان به نتایج درستی دست یافت، نتایجی که برای ما مشخص میکند هرزمان در تاریخ که ما در امور کشور به بیگانگان اجازه دخالت دادیم دچار استعمار شدهایم. استعماری که توسط رسانه های معاند انقلاب اسلامی و حامیان آنها در داخل ایران، اول فرهنگ ایرانی و مذهب اسلامی را از بین میبرد سپس به بهانه ی تحریم ها مذاکرات دیپلماسی را پیش میکشند و پیرو این مذاکرات اول انرژی هسته ای را از بین برده و بعد از آن اقتصاد و امنیت کشور را به غارت میبرند،این ها همه زمانی اتفاق میفتد که نه سرباز آمریکایی وارد ایران شده و نه اسلحهای بالای سر دولتمردان بوده است.
مستعمره شدن یک کشور، حتما نباید با سکونت و سلطه اجنبی در داخل کشور همراه باشد! امروزه در عصر تکنولوژی که افراد میتوانند در هزاران کیلومتر دور از هم و با استفاده از وسیله ای کوچک، یکدیگر را دیده و صدای هم را بشنوند، چرا امثال FATF ها و برجام ها بهانه ای به روز، برای استعمار نباشد؟