معاون علوم و فناوریهای نرم گفت: تفاوت پارک علوم و فناوریهای نرم با دیگر پارکها این است که این پارک به صورت تخصصی فعالیت دارد و برای اولین بار در کشور تاسیس شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، مهدی عباسی معاون علوم و فناوریهای نرم در نشست اعلام برنامههای پارک علوم و فناوریهای نرم که صبح امروز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد گفت: تفاوت پارک علوم و فناوریهای نرم با دیگر پارکها این است که این پارک به صورت تخصصی فعالیت دارد و برای اولین بار در کشور تاسیس شده است.
وی در خصوص مرکز شکوفا در این پارک اظهار کرد: مرکز شکوفا، مرکزی است که افراد علاقهمند به فعالیت های هنری در این پارک حضور مییابند و ایدههای آنها مطرح میشود و طی بررسیها به آنها اجازه مستقر شدن در پارک علوم و فناوری داده میشود.
عباسی در ادامه به مراحل حضور افراد در پارک علوم و فناوری اشاره کرد و گفت: افراد طی دو مرحله می توانند به پارک علوم و فناوری های نرم وارد شوند . مرحله اول «نوآوری» که افراد باید از یک تا ۳ ماه با کلیات امور پارک آشنا شوند و بعد از آن به مرحله دوم «شکوفایی» وارد خواهند شد و در مراحل بعد نیز می توانند به مراکز رشد وارد میشوند.
عباسی در خصوص دوره کارآموزی افزود: یکی از مشکلات ما و صنایع خلاق است و پارک علوم و فناوریهای نرم برای اولین بار این دوره را در ۱۲۸ ساعت و ۷ هفته برگزار خواهد کرد که این دوره شامل دروس نظری و عملی است که افراد تحت آموزش قرار میگیرند.
وی در ادامه بیان کرد: با توجه به رایزنی با معاونت علمی ریاست جمهوری مسئولیت برگزاری این همایش به پارک علوم و فناوری واگذار شده و از همه علاقهمندان به شرکت در این همایش دعوت میشود.
هاشمی ، رییس دانشگاه علم و فرهنگ در ادامه توضیحاتی راجع همکاری دانشگاه علم وفرهنگ با جهاد دانشگاهی در این حوزه ارائه داد
جهاد دانشگاهی از پارک علوم و فناوریهای نرم حمایت میکند و هدف جهاد دانشگاهی ایجاد وجه تمایزی بین دانشگاهها در حوزه کارآفرینی است، دانشگاه علم و فرهنگ همکاری با جهاد دانشگاهی در راستای تحقق این هدف را دنبال می کند.
وی در ادامه گفت: باید دانشگاهها به فارغ التحصیلان و نرخ بیکاری توجه بالایی داشته باشند که در این راستا دانشگاه علم و فرهنگ فعالیتهایی را انجام داده است.
هاشمی با اشاره به نرخ بیکاری در کشور خاطرنشان کرد: امروزه شاهد آن هستیم که بیکاری از مباحث مهم کشور است و امید است که ما نیز بتوانیم در حوزه کارآفرینی پیشرو باشیم و از ظرفیتهای موجود کشور استفاده کنیم. همچنین دانشگاه علم و فرهنگ بنیاد کسب و کار را ایجاد کرده تا دانش آموختگان وارد بازار کار شوند.