معاون دانشجویی دانشگاه کردستان گفت: تمام سعی ما بر افزایش سطح کیفی غذاهای سلف دانشگاه خواهد بود و در همین راستا قرار است غذاهای سلف دو منو شوند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ چند روز گذشته تعدادی از دانشجویان دانشگاه کردستان نسبت به کیفیت پایین غذاهای سلف اعتراض کردند و در فاصله زمانی کوتاهی معاون دانشجویی دانشگاه در بین دانشجویان حضور یافته و به دانشجویانقول پیگیری افزایش سطح کیفیت غذاهای سلف داد.
سراغ عزیزی، معاون دانشجویی دانشگاه کردستان رفتیم. وی در این رابطه گفت: اعتراض دانشجویان به وضعیت کیفی غذاهای دانشگاه آنقدر وسیع نبود که به تجمع تبدیل شود. بعد از اطلاع از اعتراض دانشجویان در سلف دانشگاه نسبت به کیفیت غذا، بلافاصله در جمع دانشجویان حاضر و به گفتهها و خواستههای دانشجویان گوش دادم.
عزیزی افزود: دانشجویان تا حدی از کیفیت غذاهای دانشگاه گلایه داشتند که قول پیگیری و رسیدگی به سطح کیفیت غذاهای سلف را به دانشجویان دادم.
معاون دانشجویی دانشگاه کردستان اضافه کرد: تمام دانشگاههای کشور از گوشت یخ زده برزیلی استفاده میکنند و قطعا طعم و نحوه پخت این گوشت با سایر گوشتها متفاوت است و همین مسئله باعث نارضایتی برخی از دانشجوها شده است. با این حال طی جلسهای که با اداره تغذیه و کارکنان آشپزخانه داشتیم درخواست افزایش سطح کیفی غذاهای سلف را به آنان ارائه کردیم.
وی تاکید کرد: تمام سعی ما بر افزایش سطح کیفی غذاهای سلف خواهد بود و در همین راستا قرار است غذاهای سلف دو منو شوند و از حالت تک منو خارج شوند؛ چرا که ذائقه دانشجویان متفاوت است.
عزیزی یادآور شد: هدف ما کسب رضایت دانشجویان است و در همین راستا تمام تلاش خود را به کار میگیریم. البته به تعدادی از دانشجویان این اجازه داده میشود تا هر زمان که تمایل داشتند به معاونت دانشجویی مراجعه کنند و درخواست صدور کارت تردد به آشپزخانه را بدهند تا به صورت سرزده از آشپزخانه بازدید کرده و کیفیت و نحوه پخت غذاها را آنالیز کنند.