وزیرجهاد کشاورزی با بیان اینکه کشور برای سومین سال پیاپی از واردات گندم بی نیاز است و نان سفره مردم ازگندم داخل تامین میشود، گفت:در حال حاضر۴۰میلیارد دلار درآمد ارزی از صادرات غیرنفتی داریم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل موسسه جهاد نصر، با اشاره به این که در دورانهای دفاع مقدس و پس از آن، همواره تحریمهای ظالمانه وجود داشته است، اظهار داشت: در حال حاضر، زیرساختها، ظرفیتها و توانمندهای فراوانی در کشور وجود دارد که در گذشته نبود، ولی ما با خودباوری و بهره گیری از ظرفیتهای موجود توانستیم از شرایط سخت دوران جنگ تحمیلی با سربلندی عبور کنیم.
وی، القای روحیه ناکارآیی در مدیران و همچنین ترویج فضای یاس و ناامیدی در مردم را از روشهای جنگ روانی بدخواهان عنوان کرد و افزود: ظرفیتها و امکانات امروز کشور به ویژه در بخش کشاورزی با گذشته قابل مقایسه نیست به طوری که ما در حال حاضر ۴۰ میلیارد دلار درآمد ارزی از صادرات غیرنفتی داریم و با اتکا به توانمندیهای کشور، این بار نیز با موفقیت از شرایط تحریمهای ظالمانه عبور خواهیم کرد.
حجتی با بیان اینکه کشور برای سومین سال پیاپی از واردات گندم بی نیاز است و نان سفرههای مردم از گندم تولید داخلی تامین میشود، افزود:در حال حاضر ذخایر کالاهای اساسی به ویژه گندم در استانهای مختلف کشور وضعیت و پراکنش مطلوبی دارد.
وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت شناخت و بهر گیری از ظرفیتهای خدادادی موجود و همچنین ترویج و حاکمیت روحیه خودباوری در جامعه تاکید و خاطرنشان کرد: اجرای طرحهایی نظیر طرح احیای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان و ایلام که در تاریخ کشاورزی کشور بی نظیر است، پس از دوران دفاع مقدس دوباره اعتماد و روحیه توانایی گذر از شرایط سخت را در مدیران کشور زنده کرد.
حجتی، انتقال آب به کانونهای بحرانی ریزگردها و نهال کاری در منطقه جنوب شرق اهواز را از دیگر اقدامات بی نظیر مدیران موسسه جهاد نصر که اغلب در دوران جنگ نیز حضور داشته اند، برشمرد و افزود:این اقدامات ثمره بهره گیری از امکانات و ظرفیتهای کشور و تجلی باور داشتن به تواناییهای خود است.
وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: با وجود خشکسالیهای کشور که در ۵۰ سال اخیر بی سابقه بوده، بی تردید اجرای طرحهایی همچون احیای ۵۵۰ هزار هکتار اراضی خوزستان و ایلام، انتقال آب با لوله به ۴۶ هزار هکتار از دشت سیستان، احداث شبکههای فرعی آبیاری و زهکشی در شمال غرب و غرب کشور و همچنین توسعه سامانههای نوین آبیاری در افزایش تولیدات کشاورزی در دولتهای یازدهم و دوازدهم موثر بوده است.
وی با بیان این که آثار اجرای این طرحها در آینده بیشتر مشهود و در دسترس خواهد بود، خاطرنشان ساخت:اجرای موفقیت آمیز طرحهای یاد شده حاصل شناخت از امکانات و توانمدیها و تحول در شیوههای اجرایی بوده است.
حجتی بر لزوم ارتقای شیوههای اجرایی طرحها تاکید کرد و گفت:روشهایی را باید بکار گیریم تا از منابع و امکانات در اختیار، بتوانیم بیشترین خدمت رسانی را برای مردم انجام دهیم.