متخصص آسیب شناسی رفتاری کودکان گفت: اگر کودک بیش فعال به موقع مورد درمان قرار نگیرد، این امر موجب عملکرد ضعیف درارتباط وگفتار و تحصیل و روابط اجتماعی و ترک تحصیل میشود.
عظیم کلانتری متخصص آسیب شناسی رفتاری کودکان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره بیش فعالی کودکان گفت: بیش فعالی به حالتی گفته میشود که در آن کودک تحرک زیاد داشته و بیش از اندازه جنب و جوش دارد.
وی ادامه داد: این تحرک بالا و مصرف انرژی زیاد کودک باعث دردسرهایی برای خود و اطرافیان در خانه و مدرسه و محیط پیرامونش میشود.
کلانتری بیان کرد: این سطح از فعالیت ممکن است سبب ساز عواقب بدی برای کودک شود، چرا که کودک با این عارضه تمام انرژی خود را برای جنب و جوشهای خود تخلیه میکند و دیگر توانی برای کارهای دیگر همچون یادگیری، تکلم، آموزش مهارتها و انجام تکالیف نخواهد داشت.
این آسیب شناس رفتاری عنوان کرد: اگر کودک بیش فعال به موقع مورد درمان قرار نگیرد، این امر موجب عملکرد ضعیف درارتباط وگفتار و تحصیل و روابط اجتماعی و ترک تحصیل میشود.
وی تصریح کرد: در اینگونه موارد که والدین احتمال بیش فعالی فرزند رو تشخیص میدهند، بهترین گزینه مراجعه به یک متخصص مغزواعصاب روانپزشک روانشناس و گفتار درمانی و کاردرمانی هست