رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: تهران شهر بزرگی است و ظرفیت علمی بسیاری دارد، ولی چهره علمی ندارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمدی در مراسم رونمایی از سردیس دکتر سید محمدامین قانعی راد که امروز با حضور شهردار تهران و محمدجواد حقشناس عضو شورای شهر تهران برگزار شد، اظهار داشت: قانعی راد افتخاری برای جامعه علمی کشور بود و بسیار دلسوزانه در امور مربوطه اقدام میکرد و از همه دوستانی که در این مراسم حضور پیدا کردند تشکر میکنم؛ وی افزود: اینکه امروز شهردار تهران در این مراسم حضور پیدا کردهاند، نقطه عطف بزرگی است؛ چراکه تهران شهر بزرگی است و ظرفیت علمی بسیاری دارد ولی این شهر چهره علمی ندارد.
رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور افزود: دنیا به سمت شهر نوآور و پرنشاط پیش رفته و از ظرفیتهای اجتماعی به خوبی استفاده کرده است. پیوند بین دانشگاه و مدیریت شهری در جهت ارتقای جایگاه علم میتواند بسیار تأثیرگذار باشد. احمدی افزود: مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، سیاستهای کلان حوزه علم و فناوری است و ما این آمادگی را داریم نقطه پیوند بین مجموعه دانشگاهی و مدیریت شهری باشیم؛ وی گفت: مدت طولانی است که تفاهمنامهای با معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران منعقد شده است و بر اساس آن میتوانیم پروژههای کلان هاب را پیش ببریم.
در ادامه محمدجواد حقشناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران اظهار داشت: یکی از وظایف شورای شهر توجه به تصمیمسازی در حوزه نامگذاری اماکن عمومی شهر است و با همین وظیفه کمیسیون نامگذاری در شورای شهر تعریف شده است و سالهاست انجام وظیفه میکند؛ وی گفت: رویکرد جدید مدیریت شهری این است که بزرگان شهر را الگوی جوانان معرفی کنند تا راه این بزرگان را ادامه دهند. حقشناس افزود: امروز نیز با هماهنگیهای صورتگرفته خیابانی به نام قانعی راد در منطقه ۳ نامگذاری شد و از سردیس آن نیز رونمایی شد؛ وی ادامه داد: برنامه دیگری نیز داریم که خیابانی به نام همایون شهنواز، کارگردان در روز تولدش نامگذاری شود.