دانشجوی برگزیده جشنواره ققنوس گفت: مسئولان معاونت فرهنگی دانشگاهها اکثرا سلیقهای برخورد میکنند که باعث سوختن جوانه هنری در دانشجویان میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی صالحی، فعال دانشجویی شیراز و از نفرات برتر جشنواره ققنوس با اشاره به نحوه آشنایی با جشنواره رویش ۳ گفت: از طریق اطلاع رسانی که توسط بسیج دانشجویی صورت گرفت با نام جشنواره و بخشهای آن آشنا شدم و تنها هدفی که داشتم حفظ ارزشهای دینی و نمایش آن به سایر اقشار جامعه بود.
صالحی درمورد ورود بسیج دانشجویی به عرصه هنری در دانشگاهها بیان کرد: بسیج دانشجویی تنها واحد و یا بخشی در دانشگاه است که از دانشجویان هنرمند حمایت میکند که اگر بخواهیم در این مورد مثال بزنیم نمونه آن دانشگاه خودمان است که هیچگونه حمایتی از من و دوستان هنرمندم نکرد و مدام سد راه ما میشد تا در فضای دانشگاه فعالیت هنری نکنیم.
این فعال دانشجویی در خصوص نقش یک دانشجوی هنرمند در تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی گفت: اگر در دانشگاهها بجای اینکه سد راه دانشجویان هنرمند شوند از آنها حمایت کنند تا در تخصصی که دارد قدم بردارد میتوان از این استعداد در تولید آثار فاخر استفاده کرد.
صالحی تصریح کرد: تخصص من در موسیقی هست و موسیقی زبان مشترک دنیاست که میشود بوسیله آن در بهتر شناساندن انقلاب اسلامی ایران عزیزمان به مردم سایر ملتها قدم برداشت.
وی با اشاره به اقداماتی که بسیج دانشجویی میتواند انجام دهد تا کمیت و کیفیت برنامههای هنری در دانشگاهها رشد کند تصریح کرد: اگر از مسئولیتهای معاونت فرهنگی دانشگاهها در قسمت هنری کم و به محدوده بسیج دانشجویی اضافه شود دانشجویان بهتر میتوانند فعالیت هنری انجام بدهند، زیرا مسئولان معاونت فرهنگی اکثرا سلیقهای برخورد میکنند که باعث سوختن جوانه هنری در دانشجویان میشود.