رئیس اسبق دانشکده سینما و تئاتر گفت: موفقیت فیلمهای کوتاه در هماهنگی موضوع با زمان فیلم است، این بدان معناست که موضوعیت قابلیت پردازش در زمان کم را داشته باشد و بتواند مفهوم را به مخاطب القا کند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حمید دهقانپور، دکترای پژوهش هنر و رئیس اسبق دانشکده سینما و تئاتر به بهانه برگزاری دوازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم ١٠٠ گفت: اصولاً تاریخ سینما با فیلمهای کوتاه آغاز میشود چرا که برخلاف تصور بسیاری از مردم، ساخت فیلمهای ١٠٠ ثانیهای بسیار سخت بوده و بر این ضرب المثل تاکید دارد که «کم گوی و گزیده گوی، چون دُر».
وی افزود: ایجاز، اختصار و کوتاهگویی احتیاج به توانایی، قدرت و تکنیک دارد، این در حالی است که تمامی این اصول باید در فیلمساز وجود داشته تا منجر به ساخت فیلم کوتاه فاخر شود.
دهقان پور، شاخصه ساخت فیلم کوتاه با کیفیت را منوط به تناسب موضوع با زمان ١٠٠ ثانیهای دانست و ادامه داد: موفقیت فیلمهای کوتاه در هماهنگی موضوع با زمان فیلم است، این بدان معناست که موضوعیت قابلیت پردازش در زمان کم را داشته باشد و بتواند مفهوم را به مخاطب القا کند، همانند روش مرسوم نویسندگی که در قالب ۵۵ کلمه، باید مفهوم منتقل شود.
وی عنوان کرد: سازندگان و پیشکسوتان عرصه فیلمسازی با شرکت در این فعالیتها میتوانند در جایگاه مربی و معلمی نقش موثری در آموزش و الگوپذیری تازهکاران داشته باشند و تاثیر بهتری بر سینمای ایران گذارند.
این تهیهکننده و کارگردان تلویزیونی در پایان تاکید کرد: تولید فیلم کوتاه ١٠٠ ثانیهای همانند ساخت تیزر است که پای فیلمسازان بزرگی را نیز به این عرصه باز کرده است. نمایش این تیزرها به منظور بیان یک مفهوم، فکر و ایده و بیان در کوتاهترین زمان است.
بر پایه این خبر، دوازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم ١٠٠ به همت حوزه هنری و به دبیری علی قربانی از ٨ تا ١٠ اسفندماه در پردیس سینمایی آزادی برگزار خواهد شد.