رئیس بسیج اساتید کشور گفت: نظریه مردم سالاری دینی_ تمدنی رهبر انقلاب با تکیه بر دوگانه خودسامان، «علم» و «کارآمدی»، روح مردم سالار، اجتماعی و مسأله محور در بیانیهٔ گام دوم است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج کشور در جمع شورای راهبردی سازمان بسیج اساتید دانشگاه مازندران گفت: نظریهٔ مردم سالاری دینی تمدنی که نسخهٔ پیشرفتهتر در امتداد نظریهٔ جمهوری است کوشیده با دو ابزار سنجش گر و خود تنظیم گر و خود سامان به نامهای «علم» و «کارآمدی» با روند جدید و شبکهای جامعه ایران و جهان ارتباط معنادار پیدا کرده و با رویکردی حلّ المسایلی به نیازهای زمانه پاسخ دهد.
مجتبی زارعی تصریح کرد: دلیل مقدّم شمرده شدن علم و پژوهش در هفت توصیهٔ راهبردی رهبر انقلاب در بیانیهٔ راهبردی گام انقلاب این است که شش مرحله ما بعد گفته شده در بیانیه، جز با علم و حکمت و دانش دست یافتنی نیست.
رییس سازمان بسیج اساتید کشور افزود: پس جنبش استادی ایران باید بتواند به شناختی جامع از علوم اقتدارآفرین و دانشهای مولّد هویت و ثروت و قدرت، متفاوت از علوم رایج، غیرنافع و بروکراتیک دست یابد و علم و ساختارهای علمی بروکراتیک را با روشی علمی و البته جهادی در وضعیتی دگرگون و انقلابی قرار دهد.
وی اظهار داشت: بررسیهای راهبردی و میدانی بسیج اساتید از دانشگاههای کشور این است که اگر نهادهای سیاستگذار علم و پژوهش انرژیها و استعدادهای استادان ایرانی را از مقاله محوری به رویکرد حلّ المسایلی تغییر جهت دهند ایران در یک وضعیت رنسانسی قرار میگیرد که پیامدش تمدن ایرانی اسلامی است.