مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی گفت: وزارت علوم نباید به سادگی جمع کثیری از دانشجویان را ساعتها در اختیار افکار پریشان و آموزههای غلط برخی به اصطلاح استاد قرار دهد.
سیدرسول حسینی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به بیاناتی از رهبر انقلاب درخصوص وظیفه استادان دانشگاهها در بالندگی و حراست از ارزشهای انقلاب اشاره کرد و گفت: این بیانات مقام معظم رهبری بسیار سابقه داشته و نشان از اهمیت این قشر فرهیخته در منظومه فکری ایشان دارد.
حسینی ادامه داد: وزارت علوم و دانشگاهها باید در روشهای خود برای جذب هیات علمی بازنگری کنند و حتی فیلترهای قوی را در نظر بگیرند تا هرکسی به سادگی کرسیهای دانشگاه را در اختیار نگیرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی بیان کرد: استادان دانشگاه فارغ از نقش علمی، مسئولیت فرهنگی، دینی و تربیتی نیز دارند و این در حالی است که برخی از استادانی که ما مشاهده میکنیم، نه تنها آگاهی نسبت به ارزشهای انقلاب اسلامی و نظام ندارند، بلکه حتی از ابتداییترین ویژگیهای استادی، مانند ارزشهای اخلاقی هم دور هستند؛ بنابراین این قشر از استادان نمیتوانند امنیت اخلاقی دانشجویان را تأمین کنند.
وی به فیلترهای علمی استادان نیز انتقاداتی را وارد دانست و گفت: مثلا چگونه یک فرد را عالم علم مربوطه میدانند؟ صرف پژوهش یا توانایی انتقال مطلب را هم لحاظ میکنند؟ در علوم انسانی فقط ترجمهی متون غربی و تقلید ملاک است یا توانایی تولید علم هم اهمیت دارد؟
حسینی تصریح کرد: اما قبل از آن براساس رخدادهایی که شاهد آن بودیم و نیز اهمیت رسالت فرهنگی اساتید براساس نفوذ بالایی که بر دانشجوها دارند، باید این نکته را در نظر گرفت که دانشگاهها باید به عرصه شناخت استادان وارد شوند و به سادگی جمع کثیری از دانشجوها را ساعتها در اختیار افکار پریشان و آموزههای غلط برخی به اصطلاح استاد قرار ندهند.
وی به وظایف وزارت علوم در انتخاب استادان اشاره کرد و گفت: وزارت علوم باید دقت داشته باشد که قسمت فرهنگی دانشگاهها براساس محدودیتهای مالی و زمانی امکان توانمندسازی تمام اساتید ناآگاه و از آن بدتر درمان ذهن بیمار برخی استادنماها را ندارند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی ادامه داد: از وزارت محترم علوم خواهشمندیم امکانات بیت المال را از متجاوزین به ارزشهای اخلاقی هرچه سریعتر بگیرد و سد بلندی در مقابل حضور اساتیدی که مشکل اخلاقی دارند در دانشگاهها از جمله دانشگاه خوارزمی باشد.
وی تأکید کرد: اگر وزارت علوم در این حوزه ورود نکند، ما فرزندان انقلاب به عنوان مدافع حقوق دانشجوها که حفظ امنیت، شان و کرامت تمامی دانشجویان عزیزرا رسالت خود دانسته، با احساس تکلیف انقلابی وارد این مهم شده و عرصه را برای تمام کسانی که حریم ارزشهای دانشجوها را نشانه گرفته اند، تنگ کرده و تا خروج آنها از فضای مطهر دانشگاه استوار ایستاده ایم.
حسینی از مسئولان دانشگاه خوارزمی، وزارت علوم، شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیوان عدالت اداری خواست تا برای احقاق حقوق دانشجویان ورود کرده و با استادان متخلف با صلابت انقلابی برخورد کنند.
واقعا در دانشکده فنی خوارزمی معلوم نیست انتخاب استاد از چه فیلتری گذر میکنه . من که اونجا مهندسی کامپیوتر خوندم و الان نزدیک فارغ التحصیلی هستم میدونم که بعضی از استاد ها حتی سواد پایه زبان های برنامه نویسی رو هم ندارن . البته استثنا هایی هم هست
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.