رئیس پلیس پایتخت از بازداشت ۲۴۷ سارق حرفهای در دومین مرحله از طرح "کاشف" خبر داد و گفت: سارقان در قابل ۵۴ باند فعالیت میکردند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای دومین مرحله از طرح "کاشف" در سال ۹۸ (دستگیری مجرمان حرفهای و باندی) با اشاره به بازداشت ۲۴۷ سارق حرفهای در این مرحله از طرح گفت: این سارقان در قالب ۵۴ باند اقدام به فعالیت میکردند.
رئیس پلیس پایتخت از انهدام ۱۶ باند سرقت به عنف، زورگیری و گوشیقاپی خبر داد و تصریح کرد: ۱۶ باند سرقت منزل، اماکن و مغازه همچنین ۱۰ باند سرقت خودرو، موتورسیکلت، لوازم داخل خودرو و ۵ باند جعل و کلاهبرداری در این طرح منهدم شدند.
وی با اشاره به انهدام ۳ باند سرقت مسلحانه پیش از هرگونه اقدام، تصریح کرد: از ۲۴۷ سارق بازداشت شده، ۱۳۱ نفر از آنها سابقهدار هستند، اما زندان برای آنها متنبهکننده نبود و برخی از این باندها کمتر از ۴۸ ساعت پس از خروج از زندان مجددا سرقت را شروع کرده بودند.
رحیمی افزود: در مجموع این سارقان تاکنون به ۸۴۵ مورد سرقت به عنف و زورگیری و ۱۳۴۵ فقره سرقت خودرو، موتورسیکلت و لوازم خودرو اعتراف کردهاند.
رئیس پلیس پایتخت به انهدام چند باند مطرح در دومین مرحله از طرح کاشف اشاره کرد و گفت: باند سارقان نیسان، با بیش از ۱۰۰ فقره سرقت نیسان در این طرح متلاشی شد، سارقان نیسانها را از مناطق جنوبی تهران سرقت کرده و به شهرستانهای جنوبی کشور از جمله شهرستان سرباز انتقال میدادند. همچنین سارقان زورگیری که در تهران، اسلامشهر و برخی مناطق جنوبی تهران اقدام به زورگیری میکردند در این طرح متلاشی شدند.
رحیمی با اشاره به انهدام باند سرقت موتورسیکلت و اعتراف سارقان به ۱۵۰ فقره سرقت، خاطرنشان کرد: در دومین مرحله از طرح کاشف باند متجاوزان به عنف که در چند مورد تعدی و تعرض به خانمها را داشتند منهدم شده و این افراد غالبا در غرب، مرکز و جنوب تهران فعال بودند.
اعدام حق این سارقان و مزاحمان به نوامیس مردم است.متاسفانه دستگاه قضا و ناجا بسیاربسیار در کشف جرم و شناسایی و تعقیب و اعمال قانون علیه انها ضعیف عمل می کند
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.