دانشجویان دانشگاههای تهران در حمایت از جنبش ضد نظام سرمایهداری در فرانسه بیانیهای صادر و در مقابل سفارت این کشور در تهران تجمع کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاههای تهران در حمایت از جنبش ضد نظام سرمایهداری در فرانسه بیانیهای صادر و در مقابل سفارت این کشور در تهران تجمع کردند.
متن بیانیه دانشجویان دانشگاههای تهران به شرح زیر است:
این روزها صدای اعتراض به ظلم و ستمهایی که ناشی از سیاستهای کثیف و بی رحمانه نظام سرمایه داری و تجارت آزاد است از گوشه و کنار عالم به گوش میرسد که هر شنوندهی منصفی را به واکاوی دوباره در ارزشهای این نظام اقتصادی برمی انگیزاند.
سیاستهایی که به وجود آورنده شکافهای طبقاتی و عمیق اجتماعی است و همچون سیلی ویرانگر درهای را ایجاد میکند که در یک طرفش گروه کوچکی از شکمپارهها و سرمایه داران و در طرف دیگرش خیل عظیم مردم فقیر و گرسنه صف آرایی کرده اند.
سرمایه داری همواره با شعارهای گول زنندهای همچون تجارت آزاد و سرمایه گذاری جهت دست یافتن به رشد اقتصادی سیاستهایی را به اجرا میگذارد که نتیجه آن کاهش خدمات عمومی و به عبارت بهتر جمع شدن ثروت و امکانات در دست عدهای اندک و در عین حال حریص و طمع کار است که به نسبت سهم بسیار کمتری در تولید واقعی ثروت در سطح جامعه در مقایسه با عامه مردم دارند.
سرمایه داری با نفوذ خود در رسانهها و دستگاههای سیاست گذار اهداف خود را دنبال کرده و با ایجاد مشکلات فراوان مانع از ایجاد هرگونه سدی در برابر خود میشود به همین دلیل جنبش جلیقه زردها و هرگروه و جمعیتی را که بتواند در برابرش بایستد و مردم را به بازخوانی ارزشها و مبانی آن وادارد به شدت سرکوب میکند.
ما دانشجویان ایرانی با صدای بلند اعلام میکنیم که با هرگونه ندایی برعلیه این نظام ظالمانه که چه در عرصه داخلی کشورها و چه در عرصه بین المللی باعث زورگویی اغنیا بر فقرا شده است همراهی میکنیم و معتقدیم که دشمنی با نظام سرمایه داری میتواند زبان مشترک میان ما رنج دیدگان این سیستم عدالت ستیز باشد.
ما همچنین جنبش جلیقه زردهای فرانسه را به مطالعه معارف و افکار ضد سرمایه دارانه اسلام و مسلمانان دعوت نموده و معتقدیم که میتواند ایدههای تازه و نویی را برای شما به ارمغان بیاورد.
آیهی فوق از قرآن کریم و بسیاری دیگر از معارف اسلامی همچون زکات، خمس و صدقه بر حرام بودن ثروت اندوزی و سرمایه سالاری تاکید میورزند و ما مسلمانان را به زندگی اقتصادی همراه با مسئولیت متقابل اجتماعی دعوت میکند.
امید واریم که روزی شاهد برپایی نظامی عادلانه در سرتاسر جهان باشیم و دیگر فجایعی که سرمایه داری و تجارت آزاد بر سر زندگی هم نوعانمان در نقاط مختلف دنیا آورده است را نظاره نکنیم.